Tuesday, January 27, 2015

Wahdah Delight Choco Rice Memang Sedap!!!!

Hi Korang...

Pernah cuba keenakkan Choco Rice? haaa...ini antara kudapan terbaru yang baru diketengahkan dan semakin hari semakin popular di kalangan kita...mula2 product ni sampai aku macam blur...macam mana nak makan ni...ni first time nak cuba ni...then baca balik info yang ada kat FB...ohooo baru tau....mula2 cari kat botol x jumpa direction..hahaha...excited sangat...padan muka aku terkial2...

Jom kita tengok apa keistimewaan Choco Rice ni....


KEISTIMEWAAN PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) 
  1. Produk baru yang menggegarkan pasaran online
  2. Keenakan yang tiada tandingan
  3. Pembelian berulang
  4. Permintaan tinggi



Cara-cara penyediaan choco rice: 
  1. Masukkan air panas di dalam bekas
  2. Rendam Choco Rice Di dalam Air Panas
  3. Biarkan selama 5 minit sehingga choc cair
  4. Sedia untuk dimakan!!!

Jom kita cuba....


First rendam dalam air panas sehingga choc jadi cair..gaul2kan menjadi mesra choco rice tersebut


suapan pertama....erm....sedap la....


Kemudian......

Suapan demi suapan tanpa henti sampai kawan depan aku tanya...eh..sedap bau...mcm choc...akak makan apa...

aku pun jawab  Wahdah Choco Rice!!!!!sodap...nak rasa?

siyesly kawan2 aku cakap memang sedap...



WAHDAH Delight sedang mencari Rakan Niaga di seluruh Malaysia bagi penjualan Choco Rice

 “KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT” :
  1. Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
  2. PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
  3. Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
  4. Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
  5. Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
  6. Pertanyaan tanpa had 
Wowwww!!!!!banyaknya keistimewaan if korang jadi salah seorang rakan niaga...menarik kan....kepada yang berminat nak menambahkan pendapatan boleh la hubungi pihak pengurusan WahDah Delight...kata orang rezeki x datang bergolek kalau kita sendiri x cari kan...ahaks..pandai2 je aku ni....

Lagi satu berita yang best...ni aku amik info from FB WahDah Choco Rice..mereka sedang melancarkan promosi best untuk korang...



PROMOSI SET COMBO CHOCO RICE
Dengan harga RM28 / 3 jar (berlainan saiz). 
Harga telah termasuk dengan penghantaran.
Promosi sah pada 17 Jan - 31 Jan 2015.

Offer macam ni x datang selalu tau...sekali sekala je...so..jangan tunggu lagi...
better grab cepat...
Harga Super Duper Murah!!!Free Postage!!!


Info selanjutnya sila layari media social mereka..

No. Hotline : 016 – 772 4594

17 comments:

  1. nampak sedap sgt, dah la sue hantu coklat ^^

    ReplyDelete
  2. memang sedap! tak cukup sebalang jar tu..hihi

    ReplyDelete
  3. Sy suka coklat.nmpk pun dah sedap

    ReplyDelete
  4. memang sedap nampak nya. heheh. hari tu nani try buat sendiri :D

    ReplyDelete
  5. alamaksss sedapnyaaaa. Nak buat mmg malas. Beli je hehehe

    ReplyDelete
  6. good sharing..mmg nampak sdap..:)

    ReplyDelete
  7. memang mabeles la kak...klu dapat sebtol,boleh habiskan kejap je..hehhe

    ReplyDelete
  8. Cuti sekolah last year, en. suami bawak balik berbotol2.. pueh den anak-beranak makan.. siap bagi kat anak atok sedara lagi.. walau bukan dari jenama yang sama.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Dah jadi trend sekarang ni kan SA.
    Kalau masuk Instagram butik jual tudung pun dah ada bual ini
    Anak-anak kakak pun suka benar..

    ReplyDelete
  10. sedapnya..saya tak pernah beli Coklat jar..selalu buat sendiri je sebab takut pecah kalau dihatar guna pos..tengok harga tu rasa nak beli jugak la..

    ReplyDelete
  11. Kita tgk akk ngap satu sudu dua sudu tu tu tu sakitt plak ati kita hehe..sedapnyerrr ..takleh jadi ni

    ReplyDelete
  12. Hargapon takde laaa mahal sgt..berbaloi2 klau bli ni

    ReplyDelete
  13. sedapnya coklat...
    kalau dapat kat saya pun cepat jer habisnya

    ReplyDelete
  14. la..promo dh hbis baru baca..huhu. tak pnah try lg, b4 ni asyik dok tengok org pos kt fb jer. cara mkn dia memg macm tu ke..haha, baru tahu, ingatkn terus buka botol then gaul2 n makn.hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  15. tak pernah makan choco jar ni.tapi nampak sedap..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah