Wednesday, January 28, 2015

Andai Hatiku Bersuara...


Andai Hatiku Bersuara > Chomel

Oh tuhan berikanlah aku
Kekuatan menempuhi dugaanmu
Aku percaya ada hikmatnya
Disetiap dugaan yang ku terima

Andainya hatiku bersuara
Pastinya ia akan berkata
Cukuplah sayang aku tidak berdaya
Mengharungi segala sengsara

Berapa kali harus aku terluka
Barulah kan ku sedar
Cintaku tidak layak Untuk dirinya
Mengapa masih aku setia di sisinya

Tidakku mengerti Tidakku fahami
Seperti insan biasa aku ingin bahagia
Menyintai dan dicintai tiada duanya
Andai terlampau permintaanku ini

Maafkanlah kasih
Berapa kali harus aku terluka
Barulah kan ku sedar

Cintaku tidak layak untuk dirinya
Mengapa masih aku setia di sisinya


Tidakku mengerti tidak ku fahami
Seperti insan biasa aku ingin bahagia
Menyintai dan di cintai tiada duanya

Andai terlampau permintaanku ini
Maafkanlah kasih
Andai terlampau permintaanku ini
Maafkanlah kasih

Oh tuhan berikanlah aku
Kekuatan menempuhi dugaanmu
Aku percaya ada hikmatnya
Disetiap dugaan yang ku terima


Terjumpa video ni kat Youtube...Chomel..salah seorang artist Youtube..
Sedap suara dia...Sebak dengar lagu ni bila hayati betul2 bait senikata lagu...hoh dh kenapa dengar lagu sedih2 ni erk...xde apa la aku just suka the way this girl perform..
Aku suka kelunakkan suara dia...yup I loves music...aku membesar dengan lagu2 danmuzik...pernah bercita2 nak jadi penyanyi...pernah ada peluang tp kena tipu...sejak tu impian aku terkubur..dah malas dh...sekarang nyanyi sendiri untuk diri sendiri..haha...dah2 x nak la kenang balik memori lama aku...biarlah berkubur...
So korang...dengar lagu dari Chomel tu ye...best sgt2....

16 comments:

  1. tak pernah dengar lagi lagu ni :D

    ReplyDelete
  2. Chomel ni memang best kan suara dia... lunak je... dia ada video klip sekarang cuma tak berapa expose kan... Maybe sebab dressup dia kot... Sha tak kisah tapi more to genre rockmetal & alternatif...

    ReplyDelete
  3. lagu dia agak slow tapi begitu mendalam liriknya.. suara dia pun ok.. ;

    ReplyDelete
  4. Tak pernah dengar.tapi lirik lagunya betullah mendalam.klu hayati betul 2

    ReplyDelete
  5. tak pernah dengar lagu ni..layan je :)

    ReplyDelete
  6. Mendayu-dayulah pulak ye..
    SA dah terpikatlah tu..

    ReplyDelete
  7. sedaplah suara dia..first time ni dengar

    ReplyDelete
  8. mesti Kak parizan miliki suara yg sedap kan.. haaa.. takpe.. ade hikmahnye tak jadi retis tu sis, heee~

    ReplyDelete
  9. sedapnya suara dia
    ni 1st time dengar

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah