Friday, January 23, 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com



Syarat2 giveaway ni:
Follow blog dan like fanpage untuk sebarang info tentang mini giveaway.
Blog azhafizah.com
Fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah

Kalau rajin boleh follow ni sekali
Instagram : instagram.com/azhafizahmdnor
google + : plus.google.com/u/0/+AzhafizahMdNor
facebook : www.facebook.com/AzhafizahMdNor
Twitter : twitter.com/azhafizah  > Fiza akak xde twitter aci tak?

2. Buat satu entry bertajuk " Mini Giveaway By azhafizah.com"

3. Masukkan banner dan linkkan ke entry mini giveaway ini.

4. Publish entry dan tinggalkan url entry di kotak komen entry ni.

Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang [seperti dalam gambar banner]

KLIK BANNER IF NAK JOIN....

11 comments:

  1. Rajin SA ni join GA...gud luck SA...semoga rezeki berpihak pada SA...tetiba rindu plak kt SA...thank you dear, wonderfull comment SA tulis dlm blog julia...love u! :)

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

    Boleh semak senarai peserta di sini
    http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

    Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

    yang perlu follow cuma blog n fanpage untuk tahu update giveaway..yang lain tu kalau rajin je :)

    ReplyDelete
  3. Blogwalking + follow sini
    Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah