Friday, January 16, 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Jom sokong GA Papaglamz ni...

Klik Banner untuk join...



Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

Cara nak sertai :

1. Follow Blog Papaglamz.com 
    
2. Like Facebook page Papaglamz

3. Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Contoh :

Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa dalam entri ni. Boleh la kita sama-sama CATWALK di blog kawan-kawan sampai PITAM. Hehehehehe.

SEMOGA BERJAYA SEMUA....!!!


24 comments:

  1. GoodLuck and follow your blog :)

    ReplyDelete
  2. gd luck sis :)
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/red-carpet-giveaway-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  3. goodluck :) singgah sini .. http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Singgah BW sini.. hai salam perkenalan..done follow sini..

    http://syidamenulis.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Good luck sis,
    Done follow blog sis,
    Saya dari segmen yang sama.http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/red-carpet-giveaway-bersama-papaglamz.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Hai ..BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete
  9. Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

    PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

    Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah