Saturday, January 17, 2015

Throwback TGIF With Dania

Ni la masalahny bila x jumpa anak hujung minggu...akan meroyan la up entry throwback mula2 abihkan masa dengan Dania...next bila bakal bertiga insyaallah akan ada lagi aktiviti macam ni...x sabar nak tunggu time kami dah sentiasa berjumpa depan mata...aduhai anak rindunya mama pada kamu....doakan rezki mama melimpah ruah tahun demi tahun...boleh kita spend time together lagi....

Jangan salah faham ini bukan entry menunjuk...ini lebih kepada memujuk hati yang rindukan anak dara tu...suka tengok gelagat dia...suka tgok kerenah dia....


our drinks

 our food sorry dah lama so dah lupa..lama x lama tahun lepas je pun

yang ni ingat Ribeye Steak...


si manis mama makan chicken apa ntah


ermmm sedapnya...amik bau dulu ye


x pandang kiri kanan dah depa berdua

she really loved TGIF...

Tahun ni x tau lagi bila nak bawak dia lepak sini...

yang penting Bulan February ni Acu bertunang....dulukan Acu dulu....

Dah2 aku nak pi makan...babai korang!!!!

18 comments:

  1. Dapat luangkan masa bersama family adalah masa yang paling indah..
    bahagia rasanya dapat tengok anak2 gembira..
    Sabarlah awak.. moga urusan dipermudahkanNYA.
    Moga apa yand diimpikan menjadi kenyataan walaupun mengambil masa yang lama.. ;)

    ReplyDelete
  2. lapar kak datang sini. hahaha. :D

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan semua urusan kak.. :D

    ReplyDelete
  4. semoga apa yang direncanakan dipermudahkan insha Allah,,amin

    ReplyDelete
  5. Semoga semuanya berjalan dengan lancar....

    ReplyDelete
  6. Dapat spent time dgn anak satu kepuasan yg maksimum...

    ReplyDelete
  7. nyesal baca entry ni... lapar burger la pula...huhu. nk kluar malas

    Norsalihah

    ReplyDelete
  8. Semoga jodoh kak amanda dengan gegula hati makin kuat ! Tak sabar nak tengok kak amanda pakai baju pengantin ^^

    ReplyDelete
  9. makan-makan.bestnya :D
    mudah mudahan dipermudahkan segala urusan ;)

    ReplyDelete
  10. TGIF best yer....seronok anak SA dpt makan kt situ...tgk menu2 tu semua sangat menarik hati...pandai mama ambil hati anak...syukur julia doakan utk SA tau bersama gula2 hati...nanti hantar kad wangi...tingin nak jumpa kamu di hari bahagia...nak beli hadiahhhhhhhhhh....heheheh

    ReplyDelete
  11. nampak sedap tu kak.no wonder Dania suka..Alhamdulillah..moga jodoh akak berpanjangan dan bahagia dunia akhirat..semoga Allah mempermudahkan urusan akak nanti...jangan lupa jemput kak..kalau setakat seremban pilah okay je :)

    ReplyDelete
  12. aaaa, teringin nak makan TGIF. Tapi, pricey sangat. huwaaaa

    ReplyDelete
  13. TGIF? X familiarlah kalau yang luar Seremban, SA..
    Semoga berbahagia hendaknya:)
    Saya ni...ermmm entahlah.

    ReplyDelete
  14. seronok dapat luangkan masa dengan anak-anak
    semoga semuanya berjalan dengan lancar SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah