Thursday, January 22, 2015

Jom Fikir2kan.....


Agak2 ada tak yang buat macam ni?
any comment?
Pada aku based on true story memang ada kisah ni....ada je sekeliling aku especially orang2 terdekat...tp tu la sapa la aku nak jadi tukang nasihat...aku pun tk perfect...kekadang kesian....mak ayah ko x hantar duit pun ke kampung...tp duit ko abih kat awek je...kalau betul awek tu suka kat ko...ok la..leh je jadikan bini...ini x...awek tu pun mcm x serius...time jumpa dia je memang manja giler...belakang dia....allah nauzubillah....moga allah buka pintu hati dia untuk melihat kebenaran...


17 comments:

  1. yup, kebanyakkan macam ni la, kononnya nak tunjukkan kesetiaan. Call mak susah, kalau teman wanita, 4-5 kali sehari. Hmm

    ReplyDelete
  2. moga kita sentiasa berbakti kpda ibu bapa kita semasa diaorang masih ada...

    ReplyDelete
  3. betul tu. banyak kisah macam ni berlaku

    ReplyDelete
  4. kebanyakkan orang hargai selepas tiada.. selagi dok boleh tengok depan mata selagi tu buat acuh tak acuh jer

    ReplyDelete
  5. hehe, betul tu kak setuju sangat..benda macam ni memang ada ja berlaku di sekeliling kita..

    ReplyDelete
  6. Sama issue kita hari ni SA....hehehe

    ReplyDelete
  7. Betul la.
    Ada je terjadi kat orang sekeliling kita.
    Yang belum pasti hak kita diagungkan.
    Yang sememangnya dengan kita tak dihargail.

    ReplyDelete
  8. Kalau jadikan bini pun nanti dia mintak macam2 sampai tinggal tulang je nak buat apa..kan??hehehehe

    ReplyDelete
  9. ye betul tu kak..kalau mak ayah suruh lambat je nak buatnya pun

    ReplyDelete
  10. hehehe ada saja yang macam ni..

    ReplyDelete
  11. sangat setuju...yang penting, dulukan mak ayah

    ReplyDelete
  12. Mintak jelah cik akak tak macam tu kak...semoga Allah sentiasa lindungi hati kita kak..amin...
    Memang tak patut tau kalau nak lebihkan org lain dari keluarga sendiri...

    ReplyDelete
  13. kalau dah tengah mabuk bercinta, memang ada terjadi
    time tu ingat nak seronok ja

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah