Friday, January 23, 2015

The Largest Frozen Kids Gathering @ Karnival Karangkraf


Jom sertai "The Largest Frozen Kids Gathering@Karnival Karangkraf" pada 1 Februari 2015 (Ahad) bertempat di Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf Seksyen 15, Shah Alam yang akan bermula jam 11.00 pagi - 1.00 petang.

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  • Pendaftaran bermula jam 10.00 pagi
  • Terbuka kepada kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas
  • Goodies bags istimewa untuk 300 penyertaan pertama
  • Berpakaian gaya Elsa dan Anna
  • Masuk adalah percuma.

Suriaamanda Kata : Hey ramailah kanak2 yang memang teruja dengan Frozen ni datang ke Karnival ni...confirm punya sebabnya anak buah aku si kembar tu memang betul2 gilakan Frozen..ni Ibu diorang dah teruja bagai dah ni...memang havoc la nanti tu..bayangkan kanak2 perempuan berbaju ala2 Anna and Elsa....aduhaiii...aku dapat bayangkan macam mana meriahnya.....

11 comments:

  1. menariknyaa ni. macam nak terjah aje. heheh :D

    ReplyDelete
  2. alah.. dak Nuha tak cukup umur lagi.. ;)

    ReplyDelete
  3. Mesti comel²lah dorang kan..si kembar pergi ke kak?

    ReplyDelete
  4. Salam, wahhhh menarik gila event ni!!!! kalau lah aku ade anak or adik kecik, dh lama aku bawak..wuwu..bestnye (n_n) klw kak pergi nanti update tau..hehe

    ReplyDelete
  5. suka kalau anak-anak saya dapat pergi.
    diaorang memang fanatik frozen

    ReplyDelete
  6. Juara Frozen Kids "Hang Tuah" x menepati syarat penyertaan. Syarat adalah berpakaian Frozen gaya Elsa @ Anna. Tetapi bagaimana berpakaian tradisional boleh jadi juara? Tidak menepati syarat. Harap pihak juri dari pengurusan membuat keputusan yg adil. Ramai lagilah anak anak frozen yang memakai gaya Elsa & Anna. Fikir2kan lah

    ReplyDelete
  7. Juara Frozen Kids "Hang Tuah" x menepati syarat penyertaan. Syarat adalah berpakaian Frozen gaya Elsa @ Anna. Tetapi bagaimana berpakaian tradisional boleh jadi juara? Tidak menepati syarat. Harap pihak juri dari pengurusan membuat keputusan yg adil. Ramai lagilah anak anak frozen yang memakai gaya Elsa & Anna. Fikir2kan lah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah