Monday, January 12, 2015

Pengumuman...

Pengumuman khas buat pemenang Top Komentator aku untuk December...maaf di atas kelewatan menghantar hadiah korang...sibuk sangat2 ngan kerja...apapun aku cuba pos barang2 korang by this week...Maafkan la aku insan biasa yang x lari dari kesibukkan hakiki ni...alahai...mengada kan...xde la bukan aku saja buat...harap korang sabar eh....insyaallah aku cuba luangkan masa ye...

1. Siti Zawiah
2. Azhafizah Md Noor
3. Sally Yatiey

Dah pos nanti akak korng ni whatsaap eh....

so...pengumuman lagi...untuk korang yang lain2...meh la jadi pemenang Pengomen Tegar blog aku ni...masa masih panjang lagi....kita tgok siapa yang kena kali ni....last date 31hb January 2015...malam tu jugak aku announce pemenangnya....meh la meriahkan pertandingan  ni....bertanding secara sihat okeh?

17 comments:

  1. Wahh ! Tahniah kepada yang menang. :D

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah tahniah untuk pemenang.... selamat maju jaya

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada mereka...memang rajin...^_^

    ReplyDelete
  4. noted.. :) takpe,settlekan keje akak dulu.

    ReplyDelete
  5. rasa macam nak pulun jugak la..hahahah..tapi takut tak sempat..saya lari tak laju..;p

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat pemenang.. nak kejar macam tak daya.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah