Wednesday, January 21, 2015

Hadiah Nail Polish dari Hessaandme...

Last week dapat info kat Instagram yg aku merupakan seorang pemenang giveaway sbb personally buat review tentang Water Permeable Nail Polish jenama Tuesday In Love..
So owner dia tag aku...aku ni terkejut la kan...x pnh2 menang dari Instagram...then  dapat plak sebotol nail polish kaler yang diorang dah senaraikan..tugas aku pilih salah satu kaler dan hari ni aku dapat dah hadiah tu....suka sangat....dah la ari ni baru start keja...
2 hari bercuti tgok keadaan mak..nanti aku citer kat lain entry bab mak..

Jom tgok gambar...



Tadaaa...bungkusan comel siap ada biz car


Memandangkan fragile..so kena bungkus mcm ni...


Cantik kan kaler dia?


Ni aku cuba kat kuku aku...ahaks....

Aku guna ke product ni?
Aku cuba je tadi..itupun kawan opis nk tgok cantik x kalernya..so aku bg kat dia je...letak kat opis..takde la aku nak pakai sorang...if time x boleh solat baru aku guna...kalau x nanti payah aku nak buat 2 kerja...haaa...ini product halal ye tambahan easy peel..sebelum ambil wuduk cuci bersih2 dulu jari then amik wuduk macam biasa...jgn plak ada yg komen x halal ye... 

Nak tau lebih lanjut sila terjah instagram diorang @Hessaandme

Facebook : https://www.facebook.com/TuesdayInLove

www.tuesdayinlove.com..




33 comments:

  1. Replies
    1. memang sgt2 awesome...biar pun x selalu pakai...

      Delete
  2. Dah banyak dah nail polish yang boleh peel macam ni. Hehehe. Tapi still ada orang akan komen tak sedap. Tsskk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la tu Nadia...ada jer yang x leh terima...tp itu pendapat peribadi dia la kan...hehehe

      Delete
  3. Kalau beli kena simpan kat office.. kalau bawak balik nanti dak Nuha merengek nak.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi dak Nuha tuh...dah pandai nak melaram eh...

      Delete
  4. Replies
    1. haah cantik sangat dulu kan masa remaja akak suka je pakai..tp jenis yang ada chemical tu kan...biasa la masa tu x tau apa2...siap ada yang cakap...dah macam kuku setan...muahahaha

      Delete
  5. lembut warna dia :D wah kakak pink la dia lepas ni ye hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler memang lembut..cantik...tp akak x de la nak pakai selalu...akak pink???eeee x mooo....

      Delete
  6. owh boleh cuci tak ada masalah la yer kak Suria amanda...

    Suria amanda atau amanda suria?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye xde masalah sebab senang peel...dua2 pun boleh dik

      Delete
  7. sejak2 org sibuk dgn nail polish peel ni teringin gak nak try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try dulu....sila follow social media diorang

      Delete
  8. tahniah menang giveaway,, bukan senang nak menang tu hihi,, kalau ada yang mesra air macam ni senanglah nak guna,, x yah dah guna yang removal dia pulak,, warna pink tu cantiklah,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks CikAnie...memang kaler dia sweet sangat...

      Delete
  9. cantikk pink.. tp tu la.. mmg kene rajin kalau pki ni.. nak kene cuci2 kalau nak solat kan kak.. tp ad je org rajin mcm tu heheheheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana yang suka kena la rajin...x rajin tu payah la...kan...

      Delete
  10. cantik warna soft pink tu.tahniah kak dapat hadiah

    ReplyDelete
  11. pakai time boleh solat mcm susah saja nak pakai buang pakai buang..

    ReplyDelete
  12. Cik akak nak cuba gak nie kak..hihi..eleh beria sungguh .dalam hidup tak pernah lagi guna benda macam.nie..adeh..

    ReplyDelete
  13. Salam, haa bestnyeee!! Rajin betul 'memenangkan' diri..very Tahniah utk akak! Hahaha...

    ReplyDelete
  14. cantik warna pink tu.
    i like pink color

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah