Tuesday, January 13, 2015

Putus Sudah Kasih Sayang....

Baru je pakai...dah putus...


Dah x yah nak viralkan kisah putus kasih ni....bukan putus cinta or putus kasih...just putus kasut je ha sebab dari pagi td aku busy ke sana ke mari hantar macam2 memo dan surat to person in charge...pas tu turun naik opis Dato'..then ada alarm trigger...terus Ingat ada latihan kebakaran ke...rupanya ada failure...adoii..at last tepat kul 11am kasut aku putus...rasa longgar kat kaki...mmg sah putus....huwaaaaaaa...again.....mmg beh repair tp bIla nk pi repair....aduyaiiii...Ini je kasut yg selesa.....dh tanya yg kat KL Sentral...dia ckp 3 hari siap...ko dh knp...jahit sikit je kot...huh!!! X per la....pakai je kasut yg ada dulu....

Tajuk tu bikin panasss kan....laju2 x korang klik entry ni....hahaha....tapi sekarang dah ok dah...dah repair dan dah jahit...xde pun sampai 3 hari bagai...setengah jam je pun...upah jahit RM5 je...now dah bleh tersenyum dan happy balik....yahuuuu....boleh bz lg dan lagi...pas ni nak  tunggu Appraisal session untuk 2014 punya performance ngan boss plak...Jumaat nanti kot...sebab itu last day dah....hahahaha....korang jangan lupa doakan SA....

24 comments:

  1. hheheheheh tajuk tak menahan....hikssss
    memang kena jahit semula tu.....

    ReplyDelete
  2. tajuk bikin saspens akak ni..huhu..

    ReplyDelete
  3. Hahahahahahahaha ! Kasutku putus kasih sudah dengan kaki. Bertabahlah kak.

    ReplyDelete
  4. Hahahaha. ingatkan apa lah tadi kak. nak yang baru tuu. ehhh :D

    ReplyDelete
  5. hikhik tajuknyaaa. eka kalau sayang kasut tu. Dah putus pun gigih simpan lagik hikhik

    ReplyDelete
  6. suspen betul tajuk akak nie tau..ahhaha

    ReplyDelete
  7. sy punya tapak kasut pulak tanggal..last2 lekat pki double tape...hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahaha igt apa td... tu nak suruh beli kasut baru la tu... hehehe

    ReplyDelete
  9. perghh..terkjut mak..hehehe..kasut rupanya

    ReplyDelete
  10. petang ni balik kerja beli yang lebih kurang sama macam ni jugak..

    ReplyDelete
  11. Tu la tajuk entry ni gempak sgt.. Laju2 je tekan :)

    ReplyDelete
  12. hahaha..tajuk bikin panas...
    btw cantik kasut tu

    ReplyDelete
  13. Kalau yang kita suka pakai tu putus, memanglah kecewa juga... :)

    ReplyDelete
  14. beli baru je lah SA... duit BRIM dah dapat kan hahahhaha

    ReplyDelete
  15. kalau dapat kasut yang selesa mmg sayang nak buang kan. DN pun sanggup hantar kedai repair kasut tu...

    ReplyDelete
  16. xpelah kak lama pn janji jahitan dia berkualiti..:)

    ReplyDelete
  17. kalau kerap pakai tu yang dia jadi penat sampai terputus...nasib boleh disambung kembali :)

    ReplyDelete
  18. Sayang kan nak buang.. selagi boleh guna sanggup repair balik kan.. ;)

    ReplyDelete
  19. saya pun kalau suka kasut tu, memang sampai lenjan saya pakai..

    ReplyDelete
  20. kt kl sentral belah mane boleh repair sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh tutup kedai tu..dia pinah Kat NuSentral..x tau plak Kat belah mana...Cuba cari ye...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah