Wednesday, January 14, 2015

WW : Tagging Handwriting Challenge


Lambat giler bersiaran hari ni..dah petang dah pun..ya allah bznya aku....
Dengan surat..dengan appraisal....rasa nk pecah dah kepala
Aku pening +stress+rasa nak muntah tgok pc ni...letih tul....
Pssttt...doa2kan appraisal aku success ye....
Amin....
Semalam sapa kena tag?
Aku antara yang terkena...sempat jugak aku sahut cabaran Farah bubblynotes.
Meriah wall kena tagging....aku dpt 2 kali kot...tp pos yg ada je la...dh lama x tulis tangan
Kalau nak sign je aku guna pen...haha...selebihnya menaip...
Korang kalau nak buat leh la pi FB...tgh trending skrg ni....
Untuk suka2 je..merapatkan silaturrahim katanya....


16 comments:

  1. sejak zaman kebot warrior ni memang kekok nak tulis panjang2 pakai tangan. ada jugak buat cabaran ni. saja memeriahkan majlis katanya kekekkee

    ReplyDelete
  2. Kita pun kena tag haritu dengan Halim Brothers. Tssskk. Bersepah terus tulisan lalu dekat FB. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. macam best challenge ni..selamat berchallenge kak.. :)

    ReplyDelete
  4. kite kan kak dh xreti nak tulis tulisan kecik dh skang nie..boleh gitu..hehee

    ReplyDelete
  5. Cantik tulisan akk. Slmt berchallenging..

    ReplyDelete
  6. Cantik tulisan...selamat sahut cabaran...^_^

    ReplyDelete
  7. Hahahah. kena jugak hari tu. ^__^

    ReplyDelete
  8. Akak x kena tag...tp bersyukur gak.sbb tulisanku aduhaiiii...Kalah doktor2. Cantik tulisan SA. Jiwa halus awak ni yer. Dah pernah analisa.peribadi melalui tulisan? Akak kalau intvw org mesti nk suruh dia tulis karangan. Boleh kenal sikap dia sikit2.

    ReplyDelete
  9. ada eh challenge macam ni..nampak mcm syok..

    ReplyDelete
  10. sekali2 menulis rasa kekok kan... tp tulisan tetap mantain cantik. ok lah tu... :)

    ReplyDelete
  11. saya pun kena tag..tapi tak sempat la nak buat..saya ni sibuk orang nya walaupun tak kerja..hahahah...

    ReplyDelete
  12. Tulisan cantik kak...Saya telah menerima cabaran :)

    ReplyDelete
  13. Hehehe.. takdan nak buatlah awak.. too bz lately.. tapi seronok tengok kengkawan kena tag..

    ReplyDelete
  14. hari-hari saya menulis kat tempat kerja..
    tapi tak setanding tulisan SA
    cantik jer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah