Friday, January 2, 2015

Simple Menu Malam Tahun Baru...


Assalamualaikum u olls...
Jumpa lagi kita di hari kedua dalam tahun 2015....cuti tahun baru aku x balik...hari ni keja kan...dan mmg minggu ni aku tak balik...bz dengan jemputan...ada food review.. ada macam2 program..alhamdulillah kembali bz untuk tahun baru...harap2 kekal bz la...Dania sekarang kat Perak ikut Mak Tehnya...so weekend ni x balik la kot.. xde makna nak balik kalau anak dara xde...
Malam tahun baru aku x kemana...mmg x pnh sambut pun ..aku sensorang kat umah..
Housemate sorang dah kuar...haaa itu aku citer kendian...yg sorang lagi x balik2 ntah mn pi...duk la aku sensorang...masak sensorang...makan sensorang...heavennya.....
Mula2 rasa mcm sepi skit......sudahnya lepak je la sensorang dlm bilik...esok ada operasi nak buat...pun sensorang jugak...
Apa aku masak?

Tu ha....ikan siakap goreng berlada ngan sayur goreng...broccoli je cukup...aku jarang mkn mlm tp di sebabkan tengahri x mkn...so aku mkn je...lama plak x mkn nasi....sibuk sgt diet kan...ala...2 more kilos to go je...esok2 naik la balik kan...kang kurus sgt x cantik plak.  Kata nk jadi perantin...selain kawal pemakanan aku amalkan ubat magic tau....uish...nak kurus mkn ubat...bukan sebarang ubat tau...nanti aku share jugak...Yg penting ianya selamat Dan amat2 berkesan seawal sebulan...
Siyes..x tipu pun sbb aku dah 3 bulan consume jugak ubat magic tu...ianya menggunakan 
Natural Botanical formula...eh..nanti la aku citer....
Banyaknya yang aku nak share ngan korang semua di Tahun baru ni....

Tungguuuu....

13 comments:

  1. Ooo.... nak jadi perantin ye - syukurlah suka kakak dengar:)
    Diet dulu selagi belum naik pelamin lepas tu diet sikit-sikit tak apa dah.

    ReplyDelete
  2. Selamat mendietkan diri ye kak. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tgk k.suria naik pelamin :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh, alhamdulillah kak..xlama lagi jd perantin..pastu mesti dh x boring dh..hehehe

    ReplyDelete
  5. SELAMAT TAHUN BARU .. menu yg terbaik!!!

    ReplyDelete
  6. Malam ni da 3 blog story pasal makanan. Terus laapar...hihi

    Suria jemputlah jengah blog saya :)

    ReplyDelete
  7. simple tapi nmpk menyelerakan...

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tengok SA naik pelamin ni.
    brocoli tu nampak menyelerakan la

    ReplyDelete
  9. Simple je untuk makan sorang..siakap goreng berlado tu sodap kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah