Monday, January 26, 2015

Rahsia Kurus Suriaamanda...

Hi korang....
Aku sebenarnya nak share rahsia kurus aku selama ni selain mengamalkan diet sendirian berhad kan...bantuan product? yes..memang dengan bantuan product selain mengamalkan diet yang agak ketat...kalau x takde la turun secara mendadak...dalam sebulan turun 6kg kan....hey bukan nak mendabik dada...tp aku antara testimonial yang berjaya...now dah maintain 50kg dah...9 kg terbuang dalam masa 3 bulan...kena kawal pemakanan je lagi...

Slimrich Botanical Slimming ni sangat2 berkesan..tapi nak kena sabar dan nak kena disiplin...x disiplin x dapek de...aku pun x mampu nak tolong....puas jugak aku kawal pemakanan...kadang2 rasa macam dah x sanggup kan sebab dah biasa makan nasi...tp x per la...nak kurus punya pasal...punca aku nak kurus hanya kerana semua baju2 aku sebelum ni x leh pakai...x leh butang...nampak macam balut nangka je...sendat dan ketat..seluar lagi la...walau 59kg sebelum ni...tp seluar x leh nak masuk...hips macam lebar kan...ahaks...makan x hengat mcm ni la jadinya....semua tak suka dengan perut buncit kan...masalah aku perut buncit kerana air...bukan lemak ye...bila perut buncit maka itu lah tanda2 awal kita akan diserang pelbagai penyakit. SSalah satu sebab perut kita buncit adalah kandungan KERAK USUS ( Najis yang tersekat). Bayangkan di dalam usus kita yang sepanjang 24cm ni ada kerak najis yang tersekat dan kemungkinan berat hingga 2-3 kilo...ngeri kan...

So korang dah x yah  nak tanya apa rahsia aku lagi....memang aku diet dan di bantu dengan Slimrich Botanical Slimming ni...sangat2 berkesan seawal 5 hari...tiada kesan sampingan yang ketara...cuma kena ambil sebiji sehari sebelum sarapan pagi dan make sure kena makan kerap...minum air kosong dengan banyak...nak result cepat buat macam aku...weekdays x ambil nasi...dan weekend makan nasi sesenduk sahaja...korang kalau dah consume ubat ni confirm xde selera makan macambela hantu raya dah...trust me...

Harga Sebotol RM110

If nak order dengan aku pun boleh ye....setakat ni dah ada beberapa rakan blogger yang aku kongsi dah...cuma semangat nak kena tinggi...tp kalau ada sebarang penyakit yang berbahaya korang hidapi...better jangan ambil..aku x nak tanggung risiko...hehehe...nak tgok aku masa debab x?kena la letak bukti kan...xde bukti x kan korang nak percaya


Masa ni berat 59kg hampir 60kg


Ni masa first month consume tinggal 53kg


Sekarang maintain 50kg selepas 3 bulan

Korang kalau berminat nak order boleh je email aku kat Suriaamanda@yahoo.com ( nanti aku bagi no utk wassap aku)...

Kenapa buat aku terpanggil nak kongsi ngan semua readers aku? Sebab utama ialah....aku dah boleh pakai baju size S dan seluar jeans sekarang size masa aku anak dara dulu Size 26....Haaa....cukup puas hati...

26 comments:

  1. wahh memang berkesan nampaknya produk ni kann :D

    ReplyDelete
  2. nampak betul perubahannya SA.. mujarabbb

    ReplyDelete
  3. Wow2 mmg terpegun baca testimoni akk. Nmpk skrg akk lebih kurus bertambah2 cantik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan nak cantik je Su..just nak elak dari sebarang penyakit hinggap..nak lebih sihat...

      Delete
  4. fuhhh...cayalah ko nok....hebat lah...
    tahniah ye...nak bersanding kang jangan lupa jemput aku tau...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz aku jemput ko nok...hehehe...

      Delete
  5. Bestnya dah kurus..Tahniah kak..kalau nak kurus kenalah disiplin bab makan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Fiza...kena disiplin....makan dengan kerap tp akak avoid nasi...

      Delete
  6. arrrghhh akak bestnya...kagum saya tgk akak dh kurus ni..kat pipi tu mmg ketara nmpk surut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun x sangka...cepat betul kesannya...dalam masa sebulan dah hilang 6kg...

      Delete
  7. Erm..saya ni masalah nak pilih product ni sebab ada tekanan darah rendah.ni la satu sebab kenapa tak boleh ambik sebarang2 produk..susah betull.sebab tu berat saya ni statik je..tak naik tak turun..kalau turun mula la nak pitam la,memusing2 la..susah la..memang nak turun kan berat sampai 50 tapi nak pilih produk tu yang susah..bersenam malas pulak..hahahha

    memang ketara la kesan nya..dah kurus banyak tu..beza la dulu dengan sekarang..cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Diana ada masalah kesihatan better x yah consume but ikut diet mcm SA...kurangkan jumlah nasi..lebihkan sayur dan buah..makan roti wholemeal tuh..atau buat la apa saje makanan yang simple janji kenyang..lebihkan air...just avoid nasi dalam jumlah banyak

      Delete
  8. Wah mkin kurus laaa..kita nk kurus gak laaa hehe ..blh cuba nie

    ReplyDelete
  9. Haihs dulu amik satu produk ni mmg mnjadi khaw2 pastu KKM kluarkan pengesahan xboleh lgi amik. Skrg ni xjaga pemakanan mesti naik. Turub naik je kerja nya. Uwaaa.. kena try yg ni la.. nnt org PM sis erk. Hahahaha

    ReplyDelete
  10. terbukti makin slim dan cantik..tapi bab nak control makanan tu..adoii..mmg kena disiplinkan diri sgt2 :)

    ReplyDelete
  11. waaaaaa....kurusssss...nangis tenguk.....

    ReplyDelete
  12. wow... memg susahnk control nafsu makn ni kan... DISIPLIN itu yg susah... kalau ambil product apa pn tp x disiplin control mkn memg susah...huhu. Saya pn nk kena start blik diet ni. Semangt tengok SA ni...hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  13. haaaa, jeles tengok SA kurus.
    memang berkesan la ubat ni

    ReplyDelete
  14. bagus produk ni..semoga perniagaan akak bertambah maju.. :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah