Thursday, January 1, 2015

Terjunam dan Terbabas Terus Kelaut.....


Haaaa....ranking terbaru blog aku...tersasar jauh dah ni...teruknya....ni gara2 dah xde masa nak update blog la ni....sakit mata aku tengok angka tu....
So..di tahun baru dan bulan baru ni agak2 boleh x aku capai balik 3 angka mcm beberapa bulan lepas...huiii kena gigih balik ...ada yg ckp x yah fikir sgt...dulukan mana yg penting...
Pada aku blog dan kerjaya sama2 penting....
Kena konsisten balik ni....

15 comments:

  1. rilek kak..
    skejap je tu boleh kejar..

    ReplyDelete
  2. Kakak ingatkan kisah QZ8501 tadi hihi...
    Speed-up utk 2015 SA:)

    ReplyDelete
  3. Saya ranking dalam malaysia still 9k lagi kak suria :( camana tah nak turun kan

    ReplyDelete
  4. Hihi....cik akak besar lagi kak..angka 3k...jauh tersasar

    ReplyDelete
  5. hahahahaha..
    terus rasa nak check ranking blog sendiri!

    ReplyDelete
  6. Walaupun terjunam tapi tetap ada yang singgah di sini.. ;)

    ReplyDelete
  7. Samalah kita kak , karam di lautan dah. T_T

    ReplyDelete
  8. Jom kita naikkan ranking alexa ;D

    ReplyDelete
  9. Adeshh..samelah kita kak..terjunam habis ni..kene usaha lebih untuk tahun baru ni nampaknya..chaiyuik chaiyuk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah