Saturday, January 31, 2015

Sarapan Si Bujang Suriaamanda...

Eh...bujang je nko Suriaamanda...bujang la kiranya ni kan...dh minggu ni x balik Seremban....kiratungang la ni kan...hahaha....poyo...well ni la sarapan aku pagi tadi sebelum menghambakan diri kat Ridzokumura saloon ni ha....eh buat apa plak...review product ke?
Adala skit makeover nak buat...nanti aku share...

Haaaaa...buat yg mudah je korang.....


Cekodok udang


Sos cili


Keropok keping ikan tamban...ermmm sedap....

Sekarang ni aku ada kat salon...
Sambil2 aku update je la...bukan apa boring lama kan...
kat The Strand Kota DAmansara...its a fine dining..kita makan Spanish food mlm ni...ok?

Tunggu review nanti eh....


14 comments:

  1. senang n sempoi tinggal goreng je sarapan nye ;)

    ReplyDelete
  2. Sarapan simple ok jek asalkan mengenyangkan. The strand dah dkt sgt dgn umah sue ^^

    ReplyDelete
  3. saya yang tak bujang pun selalu jugak sarapan ni.
    mudah dan mengenyangkan

    ReplyDelete
  4. Perghhh.... kalau makan jemput-jemput cenggini makan sepinggan tak sedar dah habis....

    ReplyDelete
  5. Cucur udah memang fav cik akak

    ReplyDelete
  6. cekodok udang..walaupun simple2 tapi sedap tu..cicah dengan sos memang layan..

    ReplyDelete
  7. keropok ikan tamban tu kalau cicah sos sambil hadap TV memang sedap..sedap² dah habis..hehe

    ReplyDelete
  8. BOLEH DIBUAT MAKAN DIET ! HEHEHEE, SEDAP GAK UHHHH

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah