Thursday, January 1, 2015

Happy New Year 2015


Selamat tahun baru 2015 buat semua followers Suriaamanda...
Rasa mcm sekejap je dah habis dah 2014...
Terlalu cepat masa berlalu...diam x diam hari ni hari terakhir untuk 2014...
Alhamdulillah kebanyakkan wish list aku untuk 2014 tercapai...satu je yg kena bawak ke depan...

 Ingin terus memajukan diri dalam kerjaya dan bidang perniagaan...insyaallah...



Ada keyboard warrior duk bahan aku skrg ni...dia bg 2 soalan

1. Kenapa baru sekarang nak kahwin?
    Jawapan aku : ko tuhan ke nak tentukan jodoh aku?

2. Laki sapa or duda mana kau rembat?
    Jawapan aku : aku akan bernikah dgn lelaki bujang..ko ingat aku xde taste?


sekian jawapan ikhlas dari aku...

2015...Please be nice to me...no more controvercy.....

13 comments:

  1. happy new year 2015...jika berminat sudi2 melwat blog sya..
    http://oneartdesignkelate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. selamat mnyambut tahun bru kak! wah! tahniah3! congratulations..mmg syiok la kak tahun ni dapat brsama org baru dalam life.. :)

    ReplyDelete
  3. Moga impian menjadi kenyataan.. insyaAllah..
    Flower girl ---> dak Nuha.. ekekeke..

    ReplyDelete
  4. Tahniah, AS..semoga dipermudahkan segala urusan kita dalam tahun baru ini..

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru kak. Smg impian menjadi kenyataan. Amin :)

    ReplyDelete
  6. tahniah SA... moga dipermudhkan urusannya...

    ReplyDelete
  7. insyallah semoga tercapai semua impian dan perancangan SA
    pedulikan keyboard warrior tu

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru kak..semoga tahun 2015 lebih indah untuk dikenang :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah