Friday, October 31, 2014

Feminine Hygiene Menanti Pemenang...


Hi korang...
Aku baru je balik dari Bangsar kejap ni tadi....mencari product utk top komentator yg aku nak announce esok. ..ada sedikit ralat di hati....FH yg aku nak bagi tu xde stok maka aku gantikan dengan FH yg 80ml ni...ok kan? 
Maka disebabkan itu aku akan bagi ketiga2 botol ni kepada 3 pemenang tu...sorang dpt satu botol...so kita tgok la sapa 3 org yg bertuah ye....x sangka betul product Sophie ni laris dan banyak permintaan...aku pun x explore brg2 penjagaan diri..nanti la aku beli sikit2 dan buat review...mana tau if korang nak beli plak kan....Sophie Paris ni bukan takat handbag ngan purse je....ada baju...ada Lipstick dan mekap segala la...harga pun reasonable dan mekap2 pun cantik....nanti aku buat review eh....next Tuesday aku pi explore lg...sib baik dekat je ngan opis.....
Eh aku x up lg katalog terbaru kan....email x dpt lg ni sbb dlm website tu boleh donlod gambar2...nanti la aku up entry eh...

14 comments:

  1. wahh bestnya kalau dapat try yang comel ni pun boleh :)

    ReplyDelete
  2. Ooo product sephie ada mcm2 jg ye..baru tau ni ;)

    ReplyDelete
  3. Akak bagilah cik akak satu..haha

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau boleh dapat sebotol.. hehe

    ReplyDelete
  5. bestnya kalau ada rezeki nak dpt ni..hehe

    ReplyDelete
  6. macam produk kecantikkan sekarang nie

    ReplyDelete
  7. bestnya... teringin nak try product Sophie ni...

    ReplyDelete
  8. Sophie ni yg bila berbelanja dpt semula duit tu kan? Ke yg lain? Heee... agak je..

    ReplyDelete
  9. Wah. Top komentator dapat hadiah best :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada top komentar
    best jugak dapat hadiah

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada top 3 tu.
    Saya comments sikit je:)

    ReplyDelete
  12. Bestnye, pek kecik ni sng nk bwa ke mana2 buh je dlm hb...^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah