Thursday, October 8, 2015

Tinge Limited Edition


Hi korang....
Quick update..pernah minum air ni tak? keluarang Spritzer...ada pelabagai perisa antaranya Lemon, Grape and Lychee...aku jatuh hati ngan air grape ni...ianya merupakan minuman berperisa bukan berkabonat..sedap lagi kalau minum time betul2 sejuk...sampai ke titisan terakhir pun masih sedap lagi...hahahha...well sure korang puas hati minum air ni...
Ekceli aku jarang beli air-air berperisa kat pasaran...selalu minum air sejuk je..sesekali je kalau teringin..kalau ada pun yang selalu aku beli cuma Vitagen dan 100 PLUS...dah teringin sangat-sangat baru beli...lagipun minum selalu tak elok kan...sebab kandungan gula yang tinggi..dah la umur2 macam ni senang penyakit nak singgah...menghindar lebih baik dari merawat kan..?


14 comments:

  1. Xpenah minum .cutee pulak gmbr bottle dia tu.hikhik

    ReplyDelete
  2. lom pernah try lagi..lepas ni boleh la kan...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah boleh minum air sejuk ke....hehehehehe

      Delete
  3. selalu jugak dengar pasal air nih tapi tak pernah plak beli.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. try eh idzwa..nanti biar betul-betul sejuk baru sedap minum

      Delete
  5. kita suka tinge! tapi dah lama x minum. haha. sebab sibuk dengan kafein. nk buat thesis pnya pasal

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh :D dia limited edition sbb ade icon Line tu ke kak? comel2~ hehe..sy pun sama, xselalu lah nak minum air2 camni, kat luar prefer mineral / nescafe..hahah

    ReplyDelete
  7. boleh cuba ni..bila baca ayat hingga titisan terakhir tu murni rasa terliur pulak..hihihi

    ReplyDelete
  8. tak pernah minum.. sama laa kurang minat dengan air manis nih..

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak beli air botol berperisa.. tapi gambar pada botol tu comel lak ai tengok.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah