Thursday, October 1, 2015

Souvenir Dari London

Orang Berbudi Kita Berbahasa..Orang Memberi Kita Merasa

Baru- baru ni aku dapat lagi buah tangan dari boss kecik aku...En Shaja...dia baru balik dari vacation kat London...alhamdulillah rezeki kan...memang tak pernah putus dia belikan aku something kalau dia pi berjalan mana-mana. 

Kali ni aku dapat shopping bag...ala-ala long champ tp bukan la kan...suke..suke..suke...bertambah koleksi aku...beberapa bulan yang lepas dia bagi aku clutch bag...hadiah bersempena ehem- ehem katanya...hahahaha...apekah...opps ....rahsia..


cantik tak?


besar pun besar...

Special thanks buat boss kecik...murah rezeki...

Really apreciated, nak simpan dulu tak nak guna...sayang....hadiah dari jauh kan...

Semalam dia dah tanya dah..kenapa tak guna...aku bukan tak nak guna or tak sudi nak guna..aku sayang pemberian orang...itu tanda aku appreciate pemberian orang...itu cara aku la..cara orang lain aku tak tau...hehehe...

10 comments:

  1. bestnye dapat beg.. boleh guna g ofis ni.. :)

    ReplyDelete
  2. best2 dpt ole2 dr london...rindu vacation and shopping kt london

    ReplyDelete
  3. Woww handbag...blh baawa g jenjln.jauh tu londonnn

    ReplyDelete
  4. untung badan..mesti hati berbunga-bunga dpt hadiah camtu kan..sukanyaa..:)

    ReplyDelete
  5. sayang kan nak guna bila org bagi...same la kita ni...hehe

    ReplyDelete
  6. Wah.. bestnya dapat ole2.. Seronok bila dapat bos macam nie.. Bertambah semangat nak kerja..

    ReplyDelete
  7. Salam, wahh dpd london tu~ seronoknyee dpt souvenir..hehe

    ReplyDelete
  8. cantiknya..alhamdulillah rezeki akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah