Tuesday, October 6, 2015

Alhamdulillah IG Dah 1000 Follower


Hi korang...

Pagi ni tgok IG masa dalam train...selama ni malas nakt tgok follower..ari ni tgok eh..dah naik 1000 la..alhamdulillah...punya la payah nak naikkan follower...sampai ada yang offer khdimat naikkan follower ber bayar..tak nak la aku kan..aku nak orang follow aku sebab ig aku..bukan sebab beli or dapatkan apa2 perkhidmatan...tp tu la..aku kena tapis jugak follower...dulu aku private kan IG...la ni tak lagi dah sebab aku nak orang follow IG aku...

Satu ilmu nak share bagi blogger-blogger...client akan tengok follower korang kuat ke tak untuk diorang bg korang advertorial..kalau follower kurang..tak capai arget diorang la kan...so lepas ni jom sama-sama naikkan follower IG...

Sapa lom follow aku....meh follow meh.....search  ID : @Rizzdania78

follow me..i follow u back.....

20 comments:

  1. Congrats.. Hari tu masa kat ummizacafe malu nak tegur suria.. Hehehehe.. Gatai..

    ReplyDelete
  2. dah follow lama dah yeyyy gogogogo SA...best jumpa SA kali kedua ritu tak rindu dah hahahha
    cuma x dpt borak lama sebab SA balik awal kan sebab ada saudara meninggal...takpe lain kali jumpa lagi

    ReplyDelete
  3. tahniah kak...sy dah follow akak..:)

    ReplyDelete
  4. Salam, wahh tahniah kak..hahaha saye ni, IG pun xreti bukak, hahaha :p

    ReplyDelete
  5. waaahhh bkn mudah tu .... kita selalu org add pastu bila dah add blk depa unfolo kite ...adoi la

    ReplyDelete
  6. tahniah..@murni.alysa pon dah follow @rizzdania78..hihihi

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak..xyah beli kak..saya xbeli pun pun follower

    ReplyDelete
  8. ramai follower akak ni..makin hari makin ramai peminat :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak SA..anis punye bile la nak naik follower rmai2..hihi...

    ReplyDelete
  10. tahniah kak SA! kita pun tengah usaha nak up kan followers dekat IG. memang xlah nak bayar kan. baik buat slow slow.

    ReplyDelete
  11. eeerrr.. bila last ek ai tengok IG ai.. ntah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah