Friday, October 23, 2015

I'M NOT TOO OLD...I'M JUST CRISPY


Sapa yang cakap aku tu tu?? meh sini nak cili mulut tu...amboiiiiiii.......mana ada aku tua...umur tu angka je la...so far aku ok lagi....eleh..baru 37 tahun kan....tak sayang mulut betul...jeles la tu tgok aku muda dari usia...ye la umur dia muda tapi...maaf cakap nampak dah tua ok...so...sebelum nak ngata aku tua tu cermin dulu diri tu....choii sangat mulut tau...boleh tak jangan usik sensitiviti orang since aku pun x pernah kaco orang...hari Jumaat yang mulia penuh barakah ni buat la amal sebaik-baiknya....buat kerja yang tertangguh ke...pi meniaga ke..dapat gak hasil lumayan...jaga aku apa dapat? bertimbun dosa je....

well buat kamu...ye kamu yang skodeng aku selalu...terima kasih...at least aku tau la aku lagi bagus dari yang ko sangka sampai hari-hari ko skodeng aku...best betul ada protege...

Lets come to the Conclusion...Im not that old...i'm just Crispy!!! Lol...

Kbai.....


11 comments:

  1. wah siapa yang berani kacau adik kak ana ni... meh nak kena babab tu :)

    ReplyDelete
  2. sabar ya SA... masih muda lagi kan kita ni....

    ReplyDelete
  3. betul tuh umur tuh tak penting..yang penting kita sihat dan jaga mulut..eh! hehe

    ReplyDelete
  4. setuju sangat...umur hanya sekadar angka kannn...hahaha

    ReplyDelete
  5. 37 muda la.. Kan? LM pun selalu rasa diri muda biar hati gumbira hepi dan rasa semangat nk buat kerja tanpa rasa terbatas

    ReplyDelete
  6. kita sebaya... darah muda he he he give me 5

    ReplyDelete
  7. Sapa yg buat kak sa mrh ni...sabar kak..biarkan luncai dengan labu2 nya.hihihi..

    ReplyDelete
  8. manusia kak. biasa lah kan? tak puas hati

    ReplyDelete
  9. Yang penting luar dalam kita sihat.. moga SA sihat kuat serta bertenaga dalam menjalankan rutin harian..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah