Friday, October 9, 2015

Bos Malu- Malu Sambut Birthday

SAMBUTAN BIRTHDAY BOS YANG KE 26 TAHUN (katanya)

Hari ni murah rezeki...dari pagi makan jer...memang la kan...makanan memang tak boleh dipisahkan ..rugi tak makan...hancus musnah diet pun takpe..aku tak kisah sebab makanan memang sedap...eleh...makan apa je pun setakat kek kan...giler korang aku tak makan kalau kek macam ni punya cantik, nikmat malah tempting sangat2?

Memang menolak tuah kalau tak makan kan....meh kita skodeng beberapa gambar kek dan sambutan yang simple buat boss kami, En Mohd Radzuan Yahya..

korang nak kata aku kejam tayang gambar kek ni...aku tak kisah sebab aku memang sengaja nak tayang plus aku nak test skill amik gambar guna handphone Redmi Note 4G aku ni kan....

Sediakan tisu eh..kang ada yang jilat skrin plak...aku x dapek nak tolong de...







okeh...cukup la...heheheh...korang terliur tak? ada yang lap skrin aku tengok...merecik eh air liur...

meh la aku jamu korang tgok simple celebration......


gambar tuan tanah dan kawan baik..


one more pose...


alalala...malu plak En Radzuan kami bawak kek...xde lilin sebab dia x suka


ni masing-masing the bosses mengusik la ni...


potong kek boss...jangan malu-malu


but he is a shy guy...


orang kuat di belakang tabir...

Alhamdulillah...selesai majlis sambutan hari lahir one of our boss...our advisor...next tak tau sapa punya birthday plak....

Pada aku sambutan yang macam ni perlu ada dalam setiap organisasi..menyemarakkan hubungan antara bos dan kakitangan..merapatkan silaturrahim kata orang kan...lagi pun bukan semua dapat berkumpul..ini pun x ramai yang ada sebab ada meeting dan ada yang outstation...

psst...kitorang memang x pernah lari dari bab makan-makan....hahahaha...itu yang penting....

last but not least...Happy Birthday MRY a.k.a En Mohd Radzuan Yahya...dont mention about age..please inform everyone today he is 26 years old....

Awww....notty eh bosss.....amboiiii...

16 comments:

  1. Dulu selalu buat untuk kengkawan yang rapat.. beli kek dan makan sepuas hati.. tapi sekarang, bila semua dah berpecah ke tingkat yang berlainan dah makin susah nak jumpa.. jadi hanya tinggal kenangan.. :(

    ReplyDelete
  2. Atas kek yg meleleh tu yg buat kakak pun meleleh sama SA:)

    ReplyDelete
  3. kek die alongggggggggggggggggggggg...gile meleleh2 air liyoooooooooooooooooo.... drooling tgk hah...kalo budak2 dpt ni mau korek atas nye aje haahahahaha

    eh along mcm kurus sikit laaa....along diet ke nieh....

    ReplyDelete
  4. office saya nih, sy baru sorg keje, sobss betul, ahhaha~
    biase hri besday, dapat cuti sehari,,huhu..tu je...

    ReplyDelete
  5. kak, memang meleleh laaa....tempah ke ape tu, nampakkkkkk sedapp bangettttttt, brpe rege letteww

    ReplyDelete
  6. hahaha baru semalam kitaorang buat surprise birthday kat pengarah masa perasmian program explorace..

    ReplyDelete
  7. Akak pun meleleh air liur tengok kek tu AS..
    Mahu dua tiga potong .. kalau dapat kat akak ni :D

    ReplyDelete
  8. meleleh air liur tengok kek tu. Mau tak bagi kat orang lain kalau dapat.. hehehe

    ReplyDelete
  9. tu dia ..... dasatnye hai kek die sedap tu ....

    ReplyDelete
  10. meleleh air liur akak dik oiii..mujur tak mengandung...

    ReplyDelete
  11. OMG..meleleh tgk kek tu SA..nasib x jilat je skrin phone ni..haha

    ReplyDelete
  12. Comeynye bossssssss... opsss!! Happy Birthday Bos... akakkk..... jahatnyeeee bagi daku merecik2 air liur.... tetiba rasa nak call mak sendiri mintak tolong buatkan kek... mwhahshhahaha

    ReplyDelete
  13. lap air liur je lah ni kan..sedapnya kek tu..melting! alahaii boss malu² pulak..hehehe..comel perangai :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah