Wednesday, October 7, 2015

Cabaran Instablog EFGKBBA | day 7 Gadjet Tercinta


Hi korang...lambat bersiaran hari ni..harapkan data dh nak abih...kejap je..Baru renew 21hb lepas..ni nak abih dh...so kena duduk diam-diam kejap...well..ni ootd semalam..ekceli ada je hutang entry bak bg up..tp xde mood nak up..untuk tu tgok la gambar semalam eh...ni pun aku update guna phone je ni...phone ni x best...x puas...tp gambar cantik...
Handphone apa ni...ni la phone Baru aku...Xiaomi Redmi 4G
Sbb tu byk mkn data kot...4gb pun x cukup..nyesal aku downgraded data ni...
Sorry aku up hasil Dari hp aku je...x amik gambar phone. .
Celah bedah mn aku nak amik kalau aku guna phone ni blogging kan...esok2 la aku letak gambar....

Settle sudah cabaran EFGKBBA... Pas ni kami nak buat cabaran lagi..tungguuuu.....jgn ada yg sentap plak nanti tgok byk Sgt cabaran...


17 comments:

  1. xiaomi? wah,,gambar canteklah..clear

    ReplyDelete
  2. Hehehe...cantiknya akk kita ni..amek gambo pakai hp baru

    ReplyDelete
  3. a ah lew.. cantik gak kamera nya.. =)

    ReplyDelete
  4. Hii. Kena bli gak la xiomi. Supaya pic muka jd lawa. Haha

    ReplyDelete
  5. ohh beli phone baru dah ye..xiaomi okay juga :)

    ReplyDelete
  6. Woww..nak ambk gambaq pakai xiaomi awsome kot..

    ReplyDelete
  7. wahhhhh, ok2..memang dari hr tuu tunggu nak tgk hp baru tuuuu,

    xiaomi, ? boleh bg spec takk?even dah tgk kt tenet, heeee

    review sikit kakkkkk~ memg nga ushar2 gak niii

    alang2 tu, meh bw ke sini sis :)

    http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti la kalau rajin akak up...sekarang tgh x sihat..so malas...tepek hasil dulu..

      Delete
  8. hahah ayat last sekali kelakar. ye la, macam mana nk tnjuk gmbr gadgetnya kalau tgh pkai kan. hahahaha. lepas ni pnjam hp tunang amek gmbr hp sendiri >.<

    ReplyDelete
  9. Salam, wahh haha jenama apekah...maaf tp sy mmg xalert langsung psl jenama2 smartfon ni...haha..chaiyok2 kak! gigih join cabaran2 camni, tp pulangan berbaloi, makin ramai followers..hihi :D

    ReplyDelete
  10. hehehe.. laju2 tanya en. google camane ghupe model hp tu.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah