Tuesday, October 6, 2015

Keluarga Besar Kelab Blogger Ben Ashaari

 Apabila Keluarga Besar KBBA Bertemu

Last week masa event food review di Ummiza Cafe, Dengkil. Sempat bertemu dengan mereka-mereka ni..ikutkan ada ramai dan hanya sempat jumpa diorang je..x dan nak lama-lama sebab dapat panggilan emergency.But bila sesekali berjumpa dengan rakan-rakan yang hanya kenal di alam maya..adalah sesuatu yang sangat- sangat menyeronokkan...masa ni la nak bermesra nak selfie dan nak laga pipi kan...satu kenangan tu....

Jom aku kongsi dengan sapa yang sempat aku jumpa last week.





With Kak D'Laila owner Mee Udang D'laila, MMA Corner Nilai


 Dengan Bella Idura



with Farah Waheda Wahid and anak dara Ben Ashaari


with mommy Irra..


mereka- mereka keluarga KBBA...


Sebahagian besar family KBBA...aku je xde dalam tu kot...hehehe


Apa perasaan aku bila dah berjumpa ngan mereka-mereka di kalangan ahli KBBA. Im happy...cuma perlu berjumpa lagi baru boleh kenal semuanya kan...sekarang beramah mesra di alam maya, Whatsaap je..bila dah jumpa macam malu-malu..ada yang segan nak tegur aku..ada yang aku segan nak tegur diorang...bila dah ada perjumpaan yang pertama sure ada yang kedua dan seterusnya kan...

i tell you...seronok.....seronok sangat-sangat...

Sapa nak jumpa aku plak?meh ler...meh ler....

14 comments:

  1. wa daebak! makin besar family KBBA kan. hopely ada juga dekat kota kinabalu, sabah ;)
    PG datang singgah plus menabung kat blog AS ;)

    ReplyDelete
  2. wahh seronoknya...suka tengok camni..
    akak tengok bertambah seri muka SA..:)

    ReplyDelete
  3. Bestnya..tak berkesempatan lagi nak jumpa adik2 KBBA face to face :)

    ReplyDelete
  4. wah..seronoknya..bila la blh join jgk..:)

    ReplyDelete
  5. Sorry tak kenal sape hari tu... ok now dah knal... lps ni akan tego k.. hehehe...

    ReplyDelete
  6. Bestnya gathering macam ni. Dapat eratkan silaturahim. Tambah kawan-kawan =)

    ReplyDelete
  7. Semoga ukhwah berpanjangan ;-)

    ReplyDelete
  8. bestnyer gathering macam ni, bila bertemu real mmg segan mulanya, lama2 ok la kan?

    ReplyDelete
  9. ha'a masa gathering EFG pun malu malu juga. tapi kalau tak bercakap susah juga kan.

    lawa semuanya. bila la kita nak jmpa ni kak SA? :\

    ReplyDelete
  10. nak.. sambil angkat tangan dari keyboard.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah