Thursday, October 22, 2015

Indahnya Ukhwah Alam Maya

Dulu suka beli novel, koleksi novel pun  dah banyak sangat- sangat, aku mula baca novel dari umur belasan tahun, dari novel remaja sampai la novel cinta..last aku kira novel aku ada 500 buah..semua beli guna duit sendiri.Yang kat umah sewa ada banyak lagi tak bawak balik..dalam 15 buah macam tu...baru-baru ni aku dapat novel ni dari salah seorng kawan blogger yang merupakan geng KBBA jugak...Roshidayu Che Mat. Thanks so much to Roshi..murah hati bagi novel...Novel sekali dengan kaa-kata indah dari penulis novel itu sendiri iaitu Kak Elee Mardiana


cantik kan gambar depan novel ni...


kata- kata indah dari kak Elee...thanks so much akak...


sinopsis

Bila baca sinopsis sangat-sangat menarik..cuma aku belum start baca lagi...nanti nak cari masa terluang nak baca...sebab aku kalau baca x suka berhenti2...aku suka baca terus...pernah baca novel amik masa 5 jam je...habis sebuah novel...itu memang cerita-cerita yang menarik yang buat aku x sabar nak tau kesudahan jalan cerita...

Nasib la aku ni peminat novel...memang aku suka sangat la kan...bertambah koleksi nanti...eh aku nak bawak balik la novel-novel semua...then nak kira balik..dah ada berapa dah....nanti aku update kat sini...ok?

sapa minat novel???

8 comments:

  1. assalamualaikum ...sy pun suka baca novel...dr zaman remaja smpai la dh jdi mak budak...xcukup ngn berdozen2 kt umh..heret jgk laki ni g library utk pinjam,..hiihi..:)

    ReplyDelete
  2. saya pun peminat novel tegar, setiap bulan habis duit dekat novel je walaupun banyak lagi tak baca :p

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya dapat buku citer..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah SA, memang seronok menjalin ukhwah sesama rakan maya ni, alhamdulillah .

    ReplyDelete
  5. Salam,
    haah bila baca sinopsis ringkas dia rasa macam nak baca satu buku sis.

    buat lah reviewww :))

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Kebetulan tadi baru reply kat entry SA yang terkini.. suka baca novel tapi ai pinjam je dari member office.. hanya novel tertentu je ai beli buat simpanan sendiri.

    ReplyDelete
  7. Bestnya ...lama dh LM tak baca novel

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah