Thursday, October 15, 2015

Photoshoot Wedding at Timah Tasoh

Dah sebulan lebih nak masuk 2 bulan dh Adik bongsu aku kawen...biasa la zaman sekarang orang kawen nak la ada photoshoot pre wedding la ..wedding photoshoot la...untung orang zaman sekarang..zaman aku kawen dulu xde photoshoot ni de...amik la gambar kat depan pelamin..atas pelamin Dan paling pemes kat dalam bilik tido..x dapek nak berphotoshoot bagai...gambarnkawen pun x banyak..xde pakai digital macam sekarang..semua pakai Kodak je..Mak aiii lama betul zaman tu meninggal kan aku....

Meh tengok gambar Adik aku photoshoot kat Tasik Timah Tasoh, Chuping Perlis....kenapa kat sini?tak banyak nyamuk ke..Adik aku tu ngan nyamuk memang sensitip...







Itu je la yang aku dapat tayang kat korang...event kat umah aku pun aku tak up lagi...suntuk Sgt masa aku ni ha...ada part dia berarak Lilin yang aku tak up...nanti la..ada gambar tu dalam handphone lama..nanti aku senang Dan internet dah OK aku up eh...ni pun harap Ihsan WiFi opis je ni...lambat sangat nak tunggu 21hb..broadband pun dah abih data dah....


11 comments:

  1. betul tue akak..time Farah kawin pn zaman kodak lagi..tak dak photoshoot bagai..huhuhu.. btw semua gambar meletops cantik akak! =D

    ReplyDelete
  2. comellll adik akak.. cunn hhehehe

    ReplyDelete
  3. serius lawoo along.... kalo outdoor photoshoot ni suasana viewnye hijau2 mmg pic jadi hidup n lawaaaa...kat putrajaya ni kat taman saujana lawa.... suke tgk pic2 kawin kalo snap kat situ......

    ReplyDelete
  4. cantiknya..gamabr cantik..pengantin pun cantik...:)

    ReplyDelete
  5. cantiknya..suka warna tu..soft je

    ReplyDelete
  6. unik nama tempat tu SA, cantik foto-fotonya :)

    ReplyDelete
  7. cantik ....kena ngan warna2 nya...

    ReplyDelete
  8. cantik..hijauuu pemandangan mcm lukisan...cantik

    ReplyDelete
  9. Jelessss..heeee..Suka photoshoot2 ni tapi dulu time saya kawen, photoshoot outdoor ni baru nak up..tak ramai orang amik..saya nak tapi ongkosnyaaa tak baper nakkkkk..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah