Saturday, October 24, 2015

Nampak Lawa Dengan Zaraa Shawl

Review Zaraa Shawl 

Assalammualaikum ...Hi korang...selamat berhujung minggu...haa..takde buat apa-apa tu kan..meh aku nak citer pasal review shawl pertama aku...ini bukan nak mengada dan bukan cakap kosong...ini bukan jugak kerja gile walau aku tak bertudung tapi buat review shawl kan....hepp jangan kondem aku eh,...mana tau lepas ni ..akan datang aku terrer lilit shawl dan dibuka hati berhijab kan...bagi aku berjinak-jinak dulu....sokongan please...

Okeh...tadaaaaaa.. ekslusif dari Zaraa Shawl...dihasilkan dari chiffon material yang sangat berkualiti, kemas serta lembut dan tidak ringan dan yang penting tidak perlu digosok kan..Tak payah bimbang kalau dah lambat nak kemana-mana especially ke pejabat..korang tarik je dan terus lilit...terpulang nak buat lilitan apa ikut kreativiti korang.


terdapat dalam pelbagai warna

ini la hasilnya selepas berhempas pulas belajar lilit shawl dari Zaraa Shawl ni...kelakar betul..berpeluh-peluh aku cuba lilit ye la..selama ni tak bertudung..tetiba dapat job review shawl...glabah beruk kejap..risau pun ye jugak sebab takut tak cantik dan rosakkan product orang..tapi sokongan adik beradik EFG maka aku kuarkan semangat untuk cuba jugak,,nak plak ada antara diorang hantar gambar tutorial pakai shawl kan....so..aku suka...aku jatuh cinta dengan material shawl ini...tak susah nak lilit sebenarnya cuma aku belum biasa...So...jangan lengah-lengah lagi..jom dapatkan segera Zaraa Shawl...


Jom shopping Zaraa Shawl..Korang akan tampil anggun dengan kemasan shawl ini..aku yang belum bertudung pun dah jatuh cinta...korang sure jatuh cinta berganda-ganda...

Jom check social media Zaraa Shawl...


Telefon / Whatsapps: 0172097346 

 Facebook : La Zara

Instagram: Exclusive_by_zara


9 comments:

  1. SA..sama la saya pun suka shawl walaupun tak bertudung..Lagi suka shawl yang tak payah iron..nk lompat2 rasanya..amik pakai, terus lilit2 je tapi belum terer lagi part ni..tgh blajar..

    ReplyDelete
  2. Cantik.. warna pun cantik..

    Singgah sini jejalan.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini SA...cantiknya Zaraa Shawl ni...

    ReplyDelete
  4. akak nampak cantik dengan shawl tu..wana doakan yang terbaik untuk akak..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. sokong apa sis cakap. Nampak manis ^_^ insyaallah doa yang terbaik.

      Delete
    2. InsyaAllah.. ;) ai pun suka tengok SA pakai shawl.. nice..
      Warna tu pun cantik,, ai like..

      Delete
  5. cantik la kak SA.... tomeyyyyy..gojesss

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah