Tuesday, October 6, 2015

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA | DAY 6 > BREAKFAST WAJIB ANDA

CABARAN INSTABLOG EFG 7 HARI





Cabaran hari ke 6 > Breakfast wajib....ekceli sarapan aku tak tentu...kadang- kadang simple giler macam sandwich biasa je...kadang-kadang...makan berat sikit macam nasi lemak ke...bihun or mee goreng...

kalau ada lebihan nasi...aku akan bangun pagi-pagi buat nasi goreng...tapi makan ciput je..lebih bagi kawan kat opis makan..tapi kan...memang wajib buat la kalau ada lebihan nasi...macam nasi goreng ni...ini aku buat hari ni tau..purposely untuk cabaran hari ke 6 ni ha....hehehehe..


Nasi goreng udang...pedas sikittttt je...

Lagi satu ini sarapan pagi wajib yang aku amik lately...kalau dah makan 2 biji telur separuh masak ni aku dah x amik makanan lain dah...dah cukup kenyang....


tempting tak?

Tergoda tak korang...heheheh...kalau dapat telur ayam kampung lagi best kan...


yeay settle cabaran hari ke 6...next cabaran terakhir plak....gadjet tercinta....
tunggu esok ye...


#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA #ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

15 comments:

  1. Salam, haha kalau saye, sarapan wajib mmg nak kena makan nasi...boleh nangis perut kalau pagi2 xdpt makan nasi..haha

    ReplyDelete
  2. sedap..sedap..dari tadi bw tengok gambar memacam menu..perut dah menyanyi ni.. :)

    ReplyDelete
  3. telur 1/2 masak tu mmg tempting sangat!

    ReplyDelete
  4. menyelerakan breakfast kak SA..hehe

    ReplyDelete
  5. menyelerakan breakfast kak SA..hehe

    ReplyDelete
  6. telur tu memukau mata dan tekak... selalu buat tapi selalu tak jadi.hikhik

    ReplyDelete
  7. Allahuakhbar..telur tu sedap, kak !

    ReplyDelete
  8. alamak telur half boiled tu menggoda sungguh lah SA :)

    ReplyDelete
  9. Nasi goreng udang juga yang sedap..pedas baru sedap!

    ReplyDelete
  10. telur separuh masak tu ayh kita biasa makan buat sarapan. kitorang satu family x berapa sangat sarapan. selalu kul 11 baru nak makan pagi. hahahahahahahhaha. x pun, umi ayah makan dekat keje je

    ReplyDelete
  11. eemm.. breakfast.. jarang makan nasi waktu pagi.. kalau balik kampung je baru jumpa nasi waktu pagi.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah