Thursday, October 1, 2015

Top Komentator September 2015

Pengumuman Pemenang Top Komentator




Alhamdulillah semalam dah tamat dah contest Top Komentator dan hari ni aku umumkan pemenang...Tahniah buat pemenang baru...yang tak menang cuba lagi ye sebab ada 3 bulan jer lagi...lepas tu aku dah tak buat pertandingan dah...

Tahniah buat 3 pemenang untuk bulan ni dan tahniah buat yang menang no 1 tu...orang baru....gigih dia komen banyak2....kepada Emy Effendi sila email details anda ke Suriaamanda@yahoo.com.

No 2 dan No 3 dah ada details dah....

Tahniah buat semua....cuba lagi untuk bulan Oktober ye....

19 comments:

  1. Tahniah buat semua.. ;)
    Dah seminggu lebih ai tak dapat blogwalking lagi.. dak Nuha tak bagi.. dia suruh peluk cium dia je.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Last month bz brganda bln ni lgi hewhew..tahniah smua

    ReplyDelete
  3. wahhhh. ni semangat nak join. first komen untuk october! hehehe :)

    ReplyDelete
  4. bila la nak rasa duk dalam senarai tu.. hehehehe..
    kena keje keras lagi ni.. rajin ain rajin..!! :p

    ReplyDelete
  5. hehehehe.. alhamdulillah :p
    komen dengan hati yang ikhlas.. haha :D

    nanti sy email kak ^_^
    thankkk youuu kak SA <3

    ReplyDelete
  6. Tahniah! diucapkan kepada para pemenang ;-)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini SA....wahhh....tahniah kepada yang menang....

    ReplyDelete
  8. tahniah... alah sikit lagi nak menang cewahhh hihi :)

    ReplyDelete
  9. Salam, haha Ya Allah, masih masuk carta lagi sy rupanya, hah tapi ni dah lama xbw, confirm dah tersingkir dah..haha tahniah buat 1st top commentar tu..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah buat yg menang....yg tak menang mcm KG...ada peluang tinggal 3 bulan aje..heheheh

    ReplyDelete
  11. Tahniah top komentator..bulan sept tak sempat nak kejar..huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah