Thursday, October 22, 2015

Kena Boom Sekali Lagi...

Semalam ig aku kena boom lagi...sekali 3 orang boom...sempat aku screenshot 3 orang ni...actually ramai lagi yang boom aku..cuma x dan nak screenshot..hehehe...apapun terima kasih banyak-banyak sebab sudi boom aku...alhamdulillah Official IG untuk Media Influencer aku ni dah bertambah followers..dari ratus-ratus kini dah cecah 1K plus...seronok tengok...





Special thanks buat @mamizafstuff  @yayacendana dan @irrayandotcom

Korang nak kenal diorang boleh je add ig diorang tuh...macam- macam ada dan macam-macam yang diorang share...

kalau ada yang lom add aku...silakanlah add aku ye..  @Rizzdania78  bagi la tau dari blog mana dan aku akan follow semula..itu dah pasti...ok?

7 comments:

  1. Ok..jap..nak folo jugak..hehe..nama ig - fieza_sani

    ReplyDelete
  2. kejab akak nk gi boom jugak ni heehe

    ReplyDelete
  3. SA.. mesti u perasankan ai dah jarang singgah dekat entry u yang lama2..
    Biasa hujung minggu blog u asyik kena bom je.. ekekeke..
    La ni ai tengah gila baca novel, tu pasal jarang dah singgah..
    Blog kengkawan yang lain pun sama.. huhuhu.. sedih je rasa..
    I pun dah mula rindu nak baca balik entry u yang lelama tu.. tak sabar nak habiskan semua.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah