Saturday, October 31, 2015

11 Pagi Dah Lunch..


Awal aku masak tengahari...

Awal gak la aku makan...lapar gilos disebabkan dah beberapa hari x jumpa nasi...balik-balik makan roti...roti...dan roti...giler tul...so hari ni makn nasi...makan lebih skit...dengan lauk simple macam ni aku tak dapat halang keinginan  nak makan lebih...sebab apa....sebab sodap....simple tu kan sedap....

makan sorang sampai 3 menu....

  1. Ikan kembung goreng bodoh je...
  2. Pucuk paku goreng berlada
  3. Budu
Haih...memang rosak la diet aku...tak bleh tahan sedapnya.....bertambah la makan....sesekali cheating kan...kira bole la...apa aktiviti korang hari ni?

ku kejap lagi nak pi detim...hehehehe....takde la..aku nak pi treatment rambut ngan nak tacap kaler,....maybe nak tukar kaler atau tgok la....mana yang aku rasa sesuai....

kalau aku rajin aku amik gambar aku share....ok?

Selamat berhujung minggu korang.....jangan nakal-nakal eh....

11 comments:

  1. sedapnya budu tuu
    happy weekend SA..

    ReplyDelete
  2. Simple tppi mgenyangkn..alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Cik akak biasa makan menu simple je kak....
    Tekak lebih selera makan sebegini..
    Lama dahbtak makan budu...

    ReplyDelete
  4. Rajinnya kak..

    Jom join giveaway saya :

    http://www.azlindaalin.com/2015/10/giveaway-rysya-skincare-cantik-macam.html?m=1

    ReplyDelete
  5. ai cheating dua hari dah.. aje gile mahu senang2 naik 2kg mcm ni..

    ReplyDelete
  6. 11 pagi tu biasa...kalau 9 pagi tu luar biasa....

    ReplyDelete
  7. Selamat berhujung minggu.. Sesekali cheating takpe kot, hehe..

    ReplyDelete
  8. ikan goreng bodoh tu acaner sis...heheheee

    ReplyDelete
  9. budu memang best kak suria....terbaik

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah