Thursday, October 22, 2015

Sweet Travel Book From Germany

Suker sangat....suka sebab dapat Travel book dari Siti Aisya Ibrahim ni...Last Month aku ada menang mini giveaway dari Miminadam dan dah dapat hadiahnya...jauh giler hadiah dari Germany...rezeki join GA kan...mana tau ada rezeki kan boleh menang hadiah..


suka buku ni sebab dia lebih kepada notebook utk korang catat moment2 masa travel


thanks Aisya...

Seronok bila nama lekat menang GA...

Seronok sebab boleh panjangkan ukhwah...

Seronok bila dapat hadiah....

So korang kalau nak menang boleh la cuba luck join mana- mana GA..mana tau ada rezeki kan...

last but not least kalau nak kenal ngan Aisya dan baca tentang kembara dia di bumi Germany boleh la ke http://jindrisska.blogspot.my. Seronok baca cerita travel Aisya...

7 comments:

  1. Tahniah AS..
    Lepas ni boleh travel ke Germany pulak :D

    ReplyDelete
  2. Hai jindrisska , lama x dgr khabar blogger Ecah .. dan Thaniah SA, bertuahnya.

    ReplyDelete
  3. Memang seronok.. ditambah dengan bila turut rapat mesra dengan blogger tu kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam, wahh nice! cantik pulak tu travel booknya..tahniah kak :D

    ReplyDelete
  5. itulah kan..kalau ada rezeki menang..sesambil support kengkawan blogger, tambah kawan..kalau ada rezeki menang, dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  6. sampai dah SA punya, kak ana masih menanti kiriman dari Jerman ni :) Tahniah SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah