Monday, October 5, 2015

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA | DAY 5 > DRAMA TV/MOVIE FAVORITE

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA 

Hari ni cabaran yang ke 5 plak...wah..lagi 2 hari je lagi nak abih cabran ni kan...ok takpe..jom la kita tgok apa plak task cabaran hari ke 5. 

memandangkan aku jarang pergi tengok movie dan jarang jugak tengok tv tapi aku sangat-sangat suka dengan drama adaptasi dari novel...sebab apa? sebab aku ni pencinta novel dan dah tentu aku nak tengok di layar tv plak walau jalan cerita aku dah tau kan...hehehehe...orang cakap sapa yang suka novel ni jiwa karat..eleh..xdenya karat..aku tetap sama gak...brutal kena ada agar orang tak pijak kepala kan...

Jom tengok drama apa yang melekat kat hati aku sampai sekarang..



Adam dan Hawa...


Kerana Terpaksa Aku Relakan


Dia Isteri Luar Biasa..

3 drama ni win sangat di hati aku....ada satu lagi Ariana Rose...x dan nak cari gambar...tapi cukup la kan 3 drama kat atas tuh...semua novel-novel tu aku ada dan aku dah baca..ada yang aku ulang baca jugak...best wooo....

Korang suka drama apa?

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA #ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi


17 comments:

  1. adah hawa tue faveret drama bapa ngan mak khaty..khaty pun terikut sama

    Jom terjah  DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  2. eh sma la..semua tu akk punya favourite tapi x leh tgok on time sbb waktu tak sesuai tgok yg download je la

    ReplyDelete
  3. Adam dan hawa kite tggu dari episod 1 sampai habis..tak tinggal langsung..hehe

    ReplyDelete
  4. Adam & Hawa dulu femes sangat. Nani kalau tak tengok tak puas rasa :D

    ReplyDelete
  5. MINAT SEMUA DRAMA SIRI FORM NOVEL.. MESTI MINAT NOVEL NI,,,

    SINGGAH TERJAH CABARAN CIKFAR DI http://greenfarra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Semua yang tersenarai mmg bonde record dan copy boleh tengok byk kali.

    ReplyDelete
  7. Pernah baca novelnya.. tapi tak pernah tengok drama2 tersebut.. tak melekat langsung dalam fikiran.

    ReplyDelete
  8. Dah berkurun lamanya tak tengok drama tv..

    ReplyDelete
  9. Salam, opz...saya tak tgk drama2 tu semua...xsempat nak tgk..hehe

    ReplyDelete
  10. Adam & Hawa je ain pernah layan.. yang lagi dua tu tak pernah tengok..
    tak leh nak layan drama2 bersiri adaptasi novel yang berlambak-lambak lepas satu satu kat tv tu... baik tgk hindustan.. eehhh.. tetiba..!! hahahahaaa... :p

    ReplyDelete
  11. kak ana cuma layan hat KTAR tu je SA :)

    ReplyDelete
  12. yg atas skali tu... layan gak... hehe

    ReplyDelete
  13. Kaki drama melayu SA ni rupanya..heheeh

    ReplyDelete
  14. cerita adam & hawa je tak tengok..hihi

    ReplyDelete
  15. semua anis layan..hihi... adam hawa memang anis fanatik dari novel lg..sepuluh kali baca...hihi

    ReplyDelete
  16. eh ramai pula layan adam hawa tu eh. x sangka pula. x pernah layan lagi mana-mana drama tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah