Friday, October 23, 2015

EFG Bukan Sembang Kosong

EXCHANGE FEED GROUP TERKINI

Yeay...inilah wajah-wajah group EFG yang terkini...apa EFG ni? EFG adalah singkatan kepada Exchange Feed Group yang bertujuan untuk meraih pageviews dan uv terbanyak hari. Cuma sekarang Puan Muda dah maklumkan tiada pengambilan ahli baru walau masih berderet yang minta nak join..itu terserah pada Puan Muda la ye...sebarang keputusan biarlah BOD yang umumkan..korang kalau perasan aku selalu ping entry kat FB guna #exchangefeedgroup tu..ni la grupnya....



Ini la wajah keluarga besar EFG...semua suka duka kami kongsi bersama...kami ibarat keluarga besar. separuh aku dah bersua muka...ada lagi yang belum sebab diorang jauh ada ni Utara dan ada Yang di Sabah dan Sarawak....insyaallah perancangan untuk gathering tu ada cuma belum jumpa tarikh yang sesuai lagi...insyaallah kalau allah permudahkan kami akan bersua muka jugak nanti..
Jom blogwalking jom...menambahkan lagi kenalan...

1. Irra29
www.irrayyan.com 
2. Anis23
www.adnan-daughter.blogspot.com
3. Nani24 
www.inanihazwani.com 
4. Bonde37
www.bondezaidalifah.com
5. Pcl42
www.nazlee.com
6. Lya35
www.akifimtiyaz.com
7. Ewan30 
www.wayneharraz.com
8. Lela21
www.aswaleyla.com
9. Dayah22
www.kanvaskehidupanku.blogspot.com
10. Kc22
www.sayidahnapisah.com
11. Sha27
www.awansayatasana.blogspot.com
12. Aina18
www.nikainaa.com 
13. CN29
www.cekgunorazimah.com
14. Mimin23
www.miminadam.com
15. Eny32
www.enyabdullah.com
16. Ain33
www.dramaticuniq.com
17. FR28
www.notapurba.com
18. Khaty32
www.khatyaiman.com
19. Azi43
www.azirahman.com
20. CikT35
www.yatizul.com
21. KG33
www.kakgojes.com
22. Efa35
www.efaothman.com
23. Angah20
www.diarijejakahangat.com
24. Nizam31
www.bahejabella.com
25. Rara28
www.safurara.com 
26. Mas29
www.masturadin.com
27. PapaG27
www.papaglamz.com
28.Acik25
www.akupenghibur.com
29. Along21
www.rahimaim.com
30. Mai25
www.maisarahsidi.com
31. Yanie29
www.yanieyusuf.com
32. SA37
www.suriaamanda.blogspot.com
33. Amy23
www.amysyeera.com
34. Reena29
www.mreena.com
35. Ummul31 
www.housewifearts.blogspot.com
36. Yoorin29
www.yoorinmelacolea.blogspot.com
37. Lynda32
www.azlindaalin.com
38. Zarin25
www.anazarin.com
39. Mieza20
www.kanvasdakwat.blogspot.com
40. Zatie24
www.izatie91.blogspot.com
41. Yaya25
www.yayacendana.com
42. Shehan31
www.shehanzstudio.com
43. Lisa
www.ciksepet.com
44. Syira19
www.syirasophie.blogspot.com

6 comments:

  1. Wahh ramainya ahli.meriah tu blh bw tiap hari share cerita

    ReplyDelete
  2. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/10/keluarga-efg.html

    ReplyDelete
  3. slow2 akan blogwalking blog dorang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah