Thursday, October 1, 2015

Habis La..Aku Langgar Pantang...

MENU SARAPAN PAGI LUAR BIASA

Luar biasa bagi aku ambil roti sardin waktu pagi..baik roti sardin baik roti canai..jarang sekali tapi tak tau kenapa pagi ni mulut ni gatal pi order roti sardin..dah la portion besar macam murtabak tebalnya...gigih habiskan sebab mahal RM4.00. Apa je yang tak mahal kat KL Sentral ni...teh o pun dah RM2.

Biasa kalau aku makan roti canai aku akan mintak kuah kari...tapi tak dapat..bungkus kalu dhal jugak...sambal tarak...huh...tak nak dah aku beli kat ko...


sedap ke? boleh la...rezeki aku hari ni....


kasik zoom skit...bagi korang terliur..

Kenapa aku langgar pantang ?

Pantang apa?aku kan dalam diet..so kira langgar pantang la...biasa aku amik roti wholemeal makan ngan jem or peanut butter waktu pagi...sebab kan masalah jerebu..selera makan aku jadi tak menentu...takde selera...tekak tak sedap...cuba ubah atau cheating diet pun masih sama gak...masih x sedap di tekak...nak makan yang sup-sup je aku ni...aduhaiiii.....

Sampai bila nak berkeadaan macam ni?

Selagi Jerebu ni masih tak hilang kot...aku tak sakit tekak cuma aku tak sedap tekak...takde selera nak makan macam biasa...air bergelen minum..tapi masih takde selera...bila la dapat hirup udara segar ni....

Jerebu ni macam tak leh hilang je dalam waktu terdekat ni...nak bernafas pun payah....

10 comments:

  1. amboi..sedapnya sarapan...alaa..sesekali langgar pantang tak pe..jangan jadi cam akak ni..pantang tengok..semua sebat..haha:)

    ReplyDelete
  2. adudududu kak oiii mencabar sgt tgk nie...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..jerebu punya penangan laa ni..hehehe..takpe sekali sekala

    ReplyDelete
  4. X pela sesekali langar pntang Kak jgn slalu hhehe

    ReplyDelete
  5. ai suka makan dengan kuah dhal tanpa dicampur dengan sambal.. kalau kuah dhal tu dah bercampur dengan sambal, ai sanggup makan roti kosong je..

    ReplyDelete
  6. aaaa..bila laa dpt makan sesuka hati tanpa pantang ... gemoksss sangat..

    ReplyDelete
  7. Pergh!!! Meleleh air liur nengok sarapannya..

    ReplyDelete
  8. Salam, hahaha xpe kak, terlanggar takpe...TERtak sengaje...hahaha, nampak sedap!
    Tu lah kan, even hujan pun still tak hilang lagi jerebunya..sama2 lah kite jaga kesihatan..

    ReplyDelete
  9. sesekali layan tekak langgar pantang..hihi

    ReplyDelete
  10. sedap tu kak..sesekali layn ok la..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah