Friday, October 2, 2015

ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa?

CABARAN INSTABLOG EFG 7 HARI


Yeay...dah sampai ke cabaran kedua untuk hari yang ke 2...eh..korang followers aku ada tak yang join cabaran ni? meh la join..memeriahkan majlis...hehehehe.....seronok weh...menambahkan kenalan dan korang leh kenal seseorang tu dengan lebih dalam...kira mengeratkan silaturrahim la...kan?

Jom tengok apa dalam bag duit aku...ikutkan segan nak tayang bag duit buruk aku ni...dah setahun lebih dah aku guna...ntah bila nak rosak...hehehe...bukan apa konon-konon aku boleh la tukar bag duit baru....( mimpi la kan)


Bag duit leather COACH kaler orange...entah bag duit yang ke berapa ntah


tadaaa,..dalam ni ada ATM Card, Credit Card, Insuran dan Medical Card


Compartment sebelah bawah ada banyak membership card


Tengah -tengah tempat letak duit

Itu je yang ada pun...takde benda lain atau benda-benda tambahan...duit syiling aku campak dalam tabung je..tak pun dah selamat masuk dalam tabung kakak Dania atau Qhaira...asal nampak syiling je sure masuk tabung sebab diorang seronok masukkan duit dalam tabung tu...

Bercerita bab bag duit...bag yang ni je yang mampu bertahan selama setahun lebih tanpa cacat cela...ada potential tahan lagi lama ni...alah membeli menang memakai kan....hehehehe....

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi




19 comments:

  1. Tersusun jer isi wallet Amanda Suria.. Saya guna wristlet sebab simpan resit dan membercards ntahapa2.. Bebila saya buat entry tentang ni tp x sanggup menyahut cabaran berhari2.. Risau tak blh commit.. :-)

    ReplyDelete
  2. Masih elok lagi tu SA dah jgn berangan nak beli baru pulak:)
    Kalau beli baru yg ini bagi kat Dania pun ok juga..

    ReplyDelete
  3. wah!tersusun semua..sama la ngan nieyl...
    wallet tebal bukan sebab duit..penuh ngan kad² hihihi.....

    ReplyDelete
  4. cantik nyer warna wallet akak! berkenan plak kat mata nie.

    ReplyDelete
  5. wahhh...banyak selit2 hat tengah tu.

    saya pun sama ada wallet beli dah lama giler sampai tercabut butang tp malas nak tukar sbb belum jumpa yg berkenan dan dpt simpan byk kad cam tu

    ReplyDelete
  6. Salam, saya kembali mengomen~ hahaha...
    wah banyaknye gambar ic akak dlm purse...sy yg penting dalam purse kena ada kad2 penting dan duit..haha

    ReplyDelete
  7. kemasss ajeee dompet..tgh2 tuu banyak singgit ke.. hihi

    ReplyDelete
  8. Kemas tersusun rapi.. kalau tengok ai punya.. kihkihkih.. takde rupa pompuan sebab ai suka barang lelaki.. ekekeke..

    ReplyDelete
  9. cantik tersusun kemas..gambar tu wajib ada :)

    ReplyDelete
  10. suka tengok warna wallet SA sweet je..

    ReplyDelete
  11. macam-macam kad ada, wallet SA win sangat kaler oren jingga gituu :)

    ReplyDelete
  12. Berkonan plak tgk wallet AS ni..tetiba nk cri jugak..hehe

    ReplyDelete
  13. Pass sini beg duit tu ...kalau nk beli br heheeh

    ReplyDelete
  14. suka kaler die, kalau dompet saya penuh dengan resit ngeh2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah