Saturday, October 24, 2015

Throwback Sambutan Birthday Mak @ De'Laila Mee Udang, MMA Santai Corner Nilai

BIRTHDAY MAK DECEMBER 2014


AWAS!!! Entry ni terlalu banyak gambar....

Ahad lepas kami meraikan ulangtahun kelahiran Bonda kami yang tersayang...hari lahir yang simple memandangkan ada yg x sihat..aku la tu yg x sihat...tapi mengenangkan birthday mak kan...gigihkan diri makan ubat...petang pukul 5.30 kitorang gerak ke MMA Santai Corner yang terletak di Nilai...



Kami adik beradik dan anak2 yg happy nak raikan my mum


Gerai yg makin femes sekarang...ramai blogger buat review


Si kembar ni x sabar2 nak tiup lilin dan potong kek..everytime birthday celebrations mmg diorang yg gigih potong kek


Kek birthday...sorry adik aku salah kira umur mak...mak 58 thn ye...


Antara fresh seafood yg ada di gerai ni..


Ok lets Sing bday songs


Tgok la tu...x sabar2...


Sepanjang tahun ni mmg birthday diorang berdua...hahaha


Laaa..x abih lg ke...


Nak potong kek jugak tu...ni bday kamu ke bday uwan ni Adeliya..Aressa?


Mee udang special...ada 10 ekor udang size L..
menu pilihan adik ipar


Sup tulang for Abah..kesian sup tulang ni..
Isi habis di kikis


Ni ha Isi diorg asingkan....abah x suka mcm ni...


Mee udang galah


Mee udang galah +Kupang


Dania dipaksa bergambar depan frame tu...tp cahaya lampu kacau...


Aku dan Dania..


Qhaira dan mummynya


Birthday girl hujung sekali


Si comel Qhaira....


Selesai sesi sambutan birthday mak...Angah je xde sebab dia jauh kan...kslau ada lg best lagi meriah...lg mak abah happy....apapun..Selamat Hari Lahir Mak...semoga di beri kesihatan yang baik...di selimuti kebahagian disamping suami anak dan cucu...
Moga allah permudahkan segalanya buat Mak x lupa buat Abah dan semua keluarga kita..

Love you so much mak....

tahun ni birthday mak belum ada perancangan lagi...28hb December nanti genap mak 59 tahun...nanti nak plan sesuatu yang istimewa untuk birthday  mak...harap semua adik-adik dapat berkumpul meraikan birthday mak...kena rancang cepat ni...at least boleh kumpul duit...hehehe...

7 comments:

  1. wah..mee udang die buat kan ku terliur..

    ReplyDelete
  2. Sejak tengok ramai blogger post pasal kedai kak laila ni... impian nak pergi tu semakin menebal... especially mee udang & masak lomak cili api tu... suka sangat...

    ReplyDelete
  3. belum pernah lagi sampai sini. belum bekesempatan. harapnya kedai ni akan terus kekal wujud.

    ReplyDelete
  4. ni yang tetiba rasa nak meratah udang ni..sedapnya!
    btw, happy birthday untuk mak akak.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir, raya ke-2 aidiladha ritu g sana tp kedai tutup, xdpt merasa mee udang yg glamor tu,huhuu......;-)

    ReplyDelete
  6. Ntah bila baru dapat ke sana agaknya. Ada je halangan bila nak ke sana..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah