Monday, October 26, 2015

Aiskrim Magnum Pengubat Stress

Hi korang....

Kalau korang stress seelok-eloknya cari la benda yang boleh sejukkan hati korang...hehehehe...aku plak sesekali boleh la layan eskrem ni..of course akan cari Magnum...tak jumpa yang white choc so layan aje la apa yang ada..nak pi boutique diorang memang xde masa la kan...kalau tak boleh je order and letak topping ikut suka...tapi mahal la kan...eskrem yang aku beli ni pun almost RM4


Fully choc


ada kekacang menyelaputi choc tu buat aku rasa..erm..dapnya...lemak-lemak kacang crunchy camput manis choc...

Sebenarnya aku tengah sakit tekak...

orang cakap sakit tekak makan eskrem...bukan eskrem dalam gambar ni...tapi eskrem vanilla macam kat Mc D tuh...arh lantakkan..janji tekak aku sejuk skit....jerebu ni buat semua rasa sakit kan...especially tekak....

Tapi sedap je eskrem Magnum ni...buat tekak aku lagi gatal...hahahahha...

ini bukan ubat..ini penyakit namanya...Lagi bertambah sakit tekak ada la...korang jangan ikut perangai aku eh....kalau ikut jugak..korang sakit aku tak tanggung...

21 comments:

  1. Fida kalau beli Aiskrim..Mesti beli Magnum..pastu makan sorang2 dalam kete.Sebab nanti husband berebut..dia bukan boleh...apa yg kita makan..dia nak jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik lom ada anak..kalau tak sure berebut

      Delete
  2. Uishhh sdp sgt ni Kak..nyum nyum

    ReplyDelete
  3. anak2 saya kalau keluar pantang nampak magnum nak beli je..tapi makan tak pernah habis..tekak kami laki bini la yang kerja kan sampai licin kalau tidak memang buang je.nak paksa2 habis kan pernah sampai muntah..serik tengok..beli 2 kongsi 4 orang..hahah..jimat sikit..:p,,,tapi kalau beli aiskrim singgit memang habis mkan.tak boleh kongsi..

    ReplyDelete
  4. choc brpwnies ni tk pernh try lg..slalu bli yg classic ataupun yg almond

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak.. harga beli kat kedai lagi murah dari beli kat kiosk magnum itself.

    ReplyDelete
  6. sokong sgt2 magnum pengubat stress hehe

    ReplyDelete
  7. aku klu sakit tekak pi mkn eskrem kompom terus batuk

    ReplyDelete
  8. sedapnya magnum..memang hilang stress gini

    ReplyDelete
  9. sedapnya..lama xmkn aiskrim magnum..:)

    ReplyDelete
  10. Sebabkan mahal, ai share dgn anak2.. at least dapat gak rasa dari takde langsung..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah