Tuesday, November 19, 2013

Rojak Buah RM2.50....


Korang terliur x?
Hehe....sajer jer tayang...memang dengki sebenarnya...hahaha...Makan ni sambil layan kisah VILLA NABILA yang tidak ketahuan kesahihan citernya ni....nak caya sgt x leh sbb banyak versi yang timbul sekarang ni...
Mak tea lady yang jual..baru hari ni nak order...sebelum ni duk tgok je orang beli kan....
Dah macam2 ada kat opis ni dah....breakfast ada...sandwich ada...roti bakar pun ada...telur setengah masak pun ada...paling femes maggi kari Mak Rofi... 
Sedap dan pedas berapi...tengah bulan je masing2 pakat makan megi...
Aku? Sesekali layan jugak la...
Mana boleh tahan kalau dh bau maggi satu kawasan...
Confirm terjebak punya.....
Jemput layan rojak buah sambil baca tentang Villa Nabila ni....
Betul ke citer ni weh....betul ke? 

26 comments:

  1. alo sedapnya.. terliur sungguh ni. haah betul ke citer villa tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...kalau dekat boleh layan sama...

      Delete
  2. sedapnya rojak buah tu along
    dengar nya dah jumpa dah.. budak yg ilang tu
    lepak kt umah kawan je, rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt sedap...lor...menyusahkan org betul budak2 tu la

      Delete
  3. Uishh sedap nie. EKa baru makan rojak tauhu.sedappp sangat. Tapi gambo takde..licin hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha dah mcm warung gamaknya kat opis tu SA.. mcm2 ada jual.
    better jg mcm tu.. kalau beli kat luar mahal wooo.. at least ada jg org berniaga under one roof.. senang nk beli hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua sbb harga makanan naik lately ni...

      Delete
  5. Akak..bak sini sikit...macam mengidam dah pulak rasanya ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. Uhuk. Memang terliur..... Rojak tu nampak sedap sangat~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. If dekat dh lama akak ajak mkn sama...

      Delete
  7. sedap la kak
    dpt telan air liur je ni
    misteri villa mesti de keluar berita mlm ni
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  8. nyum nyum..macam sedap jer rojak nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. ya Allah zaza...terliur seh tgk...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek elehhh kenapa nama Zaza pulak kat sini Shaila?????

      Delete
    2. Ter typo tu kot kak ngah...hihihi...wah..ada peminat ni...

      Delete
  10. uihhhh terliurrrrr...
    sy pun hantu rojak buah tau.. hehe

    uihhh glemer lak sekejap villa nabila tu...
    ish ish budak izzat punya kerja lah tu..hehe

    ReplyDelete
  11. Alamak terliurlah tengok rojak buah tu.......;D

    ReplyDelete
  12. pergh... x ajak.... cmni laaaa....

    ReplyDelete
  13. Untunglah macam-macam ada jual kat pejabat. Senang tak payah keluar buang masa nak cari makan. Tang Vila Nabila tu buat buang masa aje ikut perkembangan. Boleh pulak terlupa nak inform maknya. Memang ngengadalah tu nak famous masuk suratkhabar!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah