Sunday, November 10, 2013

Retak Menanti Belah...

Assalamualaikum. ...
Tajuk dh mcm nak bercerai jer kan....aku sgt2 tension ni....kusut fikiran.....korang tengok la hp aku ni....


Nice....sgt2 spoil my holiday....my note 2 retak seribu...aaccidently terjatuh kat Unimas...
Sedih weh....ruined my mood....
walau retak memang boleh guna tp sakit mata la tgok....
Kusut fikiran...ni kalau repair maunya 800 terbang....nak beli lain bukan senang...
Pakai ni pun lepas fikir 100 kali baru boleh beli....
U olls....agak2 ada tempat repair yang murah x?
X leh blah la bila hp nyer screen  berderai mcm ni....

19 comments:

  1. salam ganas asal begitu sekali? cepat tukar nanti ada orang call nak jawab macam mana?

    ReplyDelete
  2. Aduhai..pernah berlaku kt note 1 farah sblm nie.. melayang 600hengget.. lps repair motherboards pulak prob nk tukar 600lebih jugak.. last2 tukar hp ambik note 2.. skrg lebih berhati2 la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...benda nk jadi kan....nak tukar hp mmg x la kot....repair je la dulu..

      Delete
  3. Kita discuss besok kak... Murah tu susah sikit la.... but kalau kualiti I tau kedai kat low yat... Mid valley x explore lagi, taku harga mahal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MV mahal nak mati...ni kat tempat kazen hafiz rm350 sekali pasang...if screen itself rm200

      Delete
  4. kalau I jadi you pun mmg sakit jiwa je if this happened SA!! gggrrrr

    ReplyDelete
  5. Alahaiii...ciannya. Memang hati pun berderai2 jugaklah bila barang kesayangan jadi macam tu.

    ReplyDelete
  6. alahai.. sabar ye kak.. dah laa nk tengah - tengah bulan nie kan..

    ReplyDelete
  7. acutally memang sakit hati kalau benda camni jadi and my frend had a similiar problem..memang note 2 punya screen is around that price sebab sbb dia super amoled..hopefully u jumpa kedai yang can offer u a cheaper price..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. note I saya pun bukan retak.. pecah screen dalam.. lngsung takleh tgk.. smpai skrg simpan tak repair2 lagi.. huhu

    ReplyDelete
  9. Alahai sedihnya tengok keadaan fizikal handphone ni SA. Tapi nak buat macamana dah terjatuh kan. Daripada repair lebih baik beli baru tak, SA?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah