Wednesday, November 6, 2013

Restoran Haji Shahrin Low..

Last week nyer citer...lepas pi follow up kat KPJ Seremban...adik aku amik..tapi kena pi opis dia la sebab lom abih time kerja lagi masa tu...perut plak melapar giler siap buat lagu goyang inul...dia pun ckp ada restoran cina muslim sebaris ngan opis dia....memandangkan aku lapar memang x tunggu la..pi jer terjah...makan sensorang???dah tu sapa lak aku nak ajak kan...
selamba jer la..

 tgok gambar memang menyelerakan...
 aku sensorang jer...ditemani hujan renyai2..aisey x amik gambar hujan plak...
 aku makan nasi goreng seafood dengan tom yam...layanan kat sini? kureng mesra la...makanan pun out...x best macam restoran cina muslim yang lain....nasi goreng x best...tomyam.....hurmmmmm
 tom yam masam giler nak mati...banyak sampah dari isi...udang 2 ekor..hirisan sotong nipis giler...yg lain sampah sarap...

adik aku ckp sedap makan kat sini...xde maknanya...kureng...aku leh bagi 2/5 jer kat sini...

habis makan adik aku call suh lepak kat opis dia..dia nak balik dah....aku pun angkat punggung blah...
total damage kat restoran tu..
RM20++...SORANG MAKAN TAU....
xper la..rezki untuk hari tu...



lepak sini sampai kul 5pm..adik aku pun balik...yea..sikudut tu kerja kat sini
Pejabat Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Negeri Sembilan..jelesssss...asyik keluar je....lepas balik dari Sarawak nanti dia terus terbang ke Langkawi plak....x lekat rumah...huh menyampah....


30 comments:

  1. terliur la pulak...dah la lapar nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sedap la u....presentation mmg nampak sedap..hakikatnya....

      Delete
  2. anum selalu terkena order tomyam banyak sampah

    ReplyDelete
  3. Kalau tak silap restoran ni ada satu cawangan di Jalan Ampang, KL. Tapi tengok dari luar macam 'mendung' aje.

    ReplyDelete
  4. okey kak pangkah terus restoren tu ye , tak yah pegi dah , saya dgn kawan selalu buat mcm tu. nasib xbawak kapor pegi pangkah kat pintu atau grill dia hehehee

    ReplyDelete
  5. Bkn restoran tu selalu dpt kredit ke kak? Haih...

    ReplyDelete
  6. Rm20...baik gi makan kat gerai jelah puas hati...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal...itupun amoun tu leh mkn 2 org kan

      Delete
  7. RM 20? masih murah kot...baru2 ni, anak mak just order tomyam 1, nasik 1 ngan air 2 mak kena rm32++ tau!

    Ahaha..cer lawan, sape lg mahal?? Terbuntang bj mata mak membayor nya tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buntang mata SA bacanya...giler mahal...

      Delete
  8. pernah jg try mkn kat hj shahrin low tp branch yang kat KL la.. mostly tak kena ngan tekak Zaza... sebab cina kan tak sama mcm tekak melayu.. almost their foods tak ada cili yg podeh2 mcm sambal belacan.. semua mild2 je.. huhu tak best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada chinese food sedap kan zaza..tp mmg x best la...

      Delete
  9. sy pun selalu mkn sorang hehe
    mungkin dah byk cawangan sbb tu kurang kick kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan..nk buat cemana...SA boleh je mkn sensorang

      Delete
  10. nampak sedap la kak..so yummeh!
    klo de area berdekatan sini, nak jugak try

    ReplyDelete
  11. mahal nya..
    better lepak kedai tomyam biasa2 jer

    ReplyDelete
  12. Bangi punya pun hampeh kak... 1st time je g, after that terus x g... reject.. better Gayang kat Sabah... terbaik!!

    ReplyDelete
  13. Lahhh makan sorg2 aje..emm nampak macam best..huhu

    ReplyDelete
  14. selalu terpikir2 nak pegi sharin low ni sbb ramai kata sedap..tp tak pernah kesampaian lagi.. takpe la kalo cemni..better g makan kedai tomyam biasa je kan.. sedap lagi kot.. huhuhu

    ReplyDelete
  15. Selalu orang puji je lauk dekat Haji Shahrin Low ni. Kali ni failed pulak ye. Hehe. Best betuk kerja selalu berjalan je kan SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah