Wednesday, November 27, 2013

Today's Breakfast....


Nak kata lom gaji....dh lama gaji masuk...x check pun lg...malas ..boleh?
Esok nak kena cepat2 bayar installment...hihihi.....

Ni bukan Sarapan bajet hoke...ni sbb xde pilihan...hari2 makan kat cafe tea lady level 13...
Malas ni pi food court.....


Roti Sardin....


Half boiled egg....

Total damaged????

RM2.50

Alhamdulillah....lunch today kat Le Meridien Hotel...
Travel Agency belanja.....
Nanti aku review eh....


26 comments:

  1. Ish, sy klu dah msk gaji pun kak...sy prefer bikin sendiri je breakfast tu....nak bt hal boiled egg, bukan susah. Kat opis pun ada water heater. Beli 2 biji telur kat kedai runcit yang cuma 80sen utk 2 bijik. Mmmmm.....

    ReplyDelete
  2. ok lah ni utk alas perut.. jap lg melantak boleh banyak2 makanan sedap2 kannn hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..kul 10 dh lapar balik...acaner tu? Lunch pun x mkn nasi...mkn lauk je

      Delete
  3. wahhh...jeles iolls tengok SA breakfast kat Le Meridien Hotel..kita datang sana dengar ceramah jer...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mn ada sarapan kat le meridien lan oii...lunch je kat situ..

      Delete
    2. owh..dammit...silap baca..ingatkan skali dengan pakej breakfast...hahahaha

      Delete
  4. Bf xperlu berat2 ka.. Itu pun dah cukup..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm akak kena amik yg berat...hahaha. .pas tu bising gomok...

      Delete
  5. lyn pepagi pekena roti or kuih jer..
    lelain yg heavy tak leh masuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe lyn dh biasa kot.....tp kakau dpt cekodok cicah sambal pun sedap kan?

      Delete
  6. kadang2 yg budget ni yg sedap..sy lagi suka yg simple2 cmni dr yg mahal2 tu..mmg pembudget sebenarnya.hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA x kisah asal sedap dan boleh layan....

      Delete
  7. Gaji dah masuk tak check ni yang syok mendengarnya.... Kalau kita dah berlumba-lumba gi check dah masuk ke belum :) Kadang-kadang yang simple tu yang paling nikmat!

    ReplyDelete
  8. Betultu...yg simple lg menarik dr yg berat2

    ReplyDelete
  9. simple tapi sedap. itu yang penting kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah