Thursday, November 28, 2013

Latest Recipe, Le Meridien KL


Semalam makan kat Latest Recipe, Le Meridien KL...
Sejengkal je dari opis...jalan sudah kan....buffet lunch travel agency yang belanja sebagai token of appreciation sebab banyak gunakan khidmat diorang selama ni kan.....


Seating arrangement..


Sayang plak nak makan sebab cantik sangat....


Dessert Area


Lauk pauk macam2 style ada...


Ikan Siakap besar...


Sushi area

Banyak sgt gambar...nanti aku up apa yang aku makan sepanjang 2jam kat situ....
Ni take 5 buat entry ni kejap sebab stress...

Latest Recipe, Le Meridien KL
Level 5



10 comments:

  1. alaaa baru nak feeling2 baca & tgk gmbr.. continue pulak..
    tp semua tu mmg nmpk sedap ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak ngah.....blogging guna hp mcm ni la jadinya...ada laptop x bwk kan....

      Delete
  2. Fuh! Berjenis-jenis makanannya kak. Terliur sy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa...pe kata ajak papa aydin mkn kat sini.....

      Delete
  3. Akak mesti nak cari dessert dulu kalau gi tempat2 cam gitu...langgar tertib makan...ahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu if mmg pencinta dessert ygtegar kan...

      Delete
  4. presentable tempat nie..ramai gak orang kata makan kat Le Meridian sedap..yang kat sini ker??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye...yg kat sini sebelah Hilton tuh....Azlan keja pun area sini gak kan...haha

      Delete
  5. penah gak buat food review kat tahun lepas sedap kan....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah