Friday, November 8, 2013

Walimatul Urus Disember


Undangan Majlis Perkahwinan yang baru je sampai kat office td....dah tau dah sapa yang bagi..
Thanks to Kak Ina KL otai blogger...

Bawah ni link kak ina



Sampai2 je terus kat meja...Inhouse Dispatch yg hantar..


Cantik kaler kad...mesti tema kaler yg kat kad tu....


Jemputan utk aku dan keluarga...


Selamat letak kat sini agar x hilang atau terlupa...dalam diary pun dah save the date...
insyaallah kalau xde aral sampai la aku ke Sepang 14hb Disember nanti...
Sekarang nak kena focus konvo adik dan cuti2 ke Sarawak dulu...
Dengan hari ni kerja banyak...jiwa kacau...banyak sangat gangguan...
Stress acik...
Tp apapun mmg nak pergi undangan kak ina ni...mmg nak jumpa blogger2 lain jugak nanti...macam la ada yg kenal aku kan...tp rasanya gang2 otai ada yg kenal kot...haha.....


12 comments:

  1. cantik la kad kawin ni. nampak mcm kad raya :)

    ReplyDelete
  2. Ni pun dah byk terima undangan...

    ReplyDelete
  3. selamat bertemu bloggers nok!!

    ReplyDelete
  4. ala time ni kena duduk diam2 dah kak...ingat nak sibuk menyelit...muahahaha....

    ReplyDelete
  5. mesti seronok nanti dapat pi majlis dia kan...

    ReplyDelete
  6. jom pergi..leh jmp di sana..sy pon dh dpt kad dr kak ina ni..

    ReplyDelete
  7. owh..adik ade konvo ker??congratulation kat dia..hehe...hujung2 tahun ini memang banyak jemputan khawin..Insyallah nanti kalau sy kawin pun jemput laa datang yer, tapi tatau lagi biler..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Waa bestnyer...dpt undangan dr blogger kak ina yek...

    ReplyDelete
  9. wahhh...selamat mkn nasi kenduri yer...hihihi

    ReplyDelete
  10. Bestnya nk g sarawak.. farah pun rindu nk blk sarawak lg.. husband kata tahun depan husband nk blk sana.. =D

    ReplyDelete
  11. Ha ah kan..musim orang kawin sekarang ni..hehe

    ReplyDelete
  12. Ni musim cuti sekolah dah dekat, musim majlis kahwin lah tu. Kad kahwin sekarang pun memang cantik-cantik dan kreatif belaka. Selamat berjumpa otai-otai bloggers yek!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah