Tuesday, November 26, 2013

Mangsa Keadaan Yang Baru Dijumpai

Jumpa sudah....yeay.....


Setelah mengharungi segala perit getir kehilangan.....akhirnya jumpa jugak hasil soal siasat pada adik2ku....hahaha.....
Ni la ghuper sexy lamb aku yg aku marinate guna Black paper sauce yg aku jual tu..
Alhamdulillah setakat ni mendapat sambutan...
Ni masak yang well done tau...medium aku xde gambarnya....nanti aku amik lg 7hb nanti...ok....hihihi....
Dalam pada tu nak la promote skit....sapa2 nak cuba black pepper sauce tu boleh la inform...alhamdulillah setakat ni sambutan sgt2 menggalakkan...
Aku sgt2 rekemen if korang nak buat bbq...x yah susah2 nk blend bahan2 untuk marinate dah..ko gaul semua bahan tu...perap semalaman atau beberapa jam sebelum bakar...lamb korang akan jadi lembut...juicy dan sgt2 sedap....trust me......
Nak beli...whatsaap/sms aku 0123319641....

15 comments:

  1. ehh.. cam sedap jer tuh... nyumm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus la sedap...x sedap x confident nak tayang...

      Delete
  2. Sedapnyer...acaner blh hilang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan hilang yang oiii...xde dlm hp and kamera. ..hilang tu propa jer lebih...

      Delete
  3. Tajuk suspens je. Ermmm sedapnya...

    ReplyDelete
  4. Cer email sy hrga dia..kak uma tang mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko whatsaap akak jer dik..sms pun boleh...

      Delete
  5. si mangsa sgtlah sedap hahahaha

    ReplyDelete
  6. nampak sedap.. tp seram skit nmpk yg hitam trbakar tu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakar guna arang tu yang sodap tu dik...well done org kg mcm ni la....itu yg direbut2...

      Delete
  7. Apanya yang hilang? Gambar lamb ni ke or lambnya yang hilang? :D Nampak macam sedap aje...nantilah kalau ada kegiatan bbq di kawasan setempat, bolehlah I cuba beli.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah