Friday, November 29, 2013

Tomorrow Trophies For Today's Sport

Isnin punya siri jelajah kedai trophy semata2 nak tukar balik souvenir yg department aku tempah untuk client oversea...souvenir tu dh ok cuma ada sikit rasa mcm perlu cari yang lain kan....so ikut Malar dari Corporate Affairs pi kedai tu kat Kg Attap...
Masuk2 je... fuyooooooo....banyaknya trophy..........


TERINGAT zaman gemilang aku sebagai PR dulu....ni la kerja aku...cari trophy utk event...


Macam2 bentuk ada...ko pilih je....


Cantik pun cantik..



Masuk kedai je ko nampak ni ayat ni kat cermin kedai dia



Malar tgh berurusan dengan Ivan 


Biz card dia...

Korang kalau nak cari trophy untuk apa2 even...tu ada details eh...
Boleh nampak kan?
Sikit nyer zoom masa aku amik gambar td.....


5 comments:

  1. saya kalau ke kampung attap tu, pi cari stok utk buat steak..hahaha..ada satu kedai supply frozen steak import dari Australia,Argentina kat situ...dia supply ke hotel2 sekitar KL

    ReplyDelete
  2. wahhhh byk pilihan tu....
    rambang mata gak dibuatnya...

    ReplyDelete
  3. tagline kedai dia best...banyaknya trofi

    ReplyDelete
  4. I nak trophy yang ada mic emas tu.. hahahhaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah