Tuesday, November 19, 2013

Rezeki Vietnam & Sabah


Alhamdulillah hari ni dapat souvenir lg dari Vietnam dan Sabah..


Coins bag Aqilah bg....


Key chain nail clipper dari Nazri yang baru balik Dari Sabah...

Seronok uruskan diorang travel ni....ada jer buah tangan dapat....
Moga murah rezeki mereka...
Dua2 tempat dah pergi....next wishlist nak pi cambodia.....moga allah perkenankan...


27 comments:

  1. Replies
    1. Kan....terus letak atas cpu buat hiasan...syg nk guna

      Delete
  2. disebabkan akan berada dalam cuti bersalin, this year management to lombok indonesia tak dapatlah nak merasa... huwaaa.... (eh ada kena mengena ke?) wakakaka...

    tengah gatal tapak tangan tunggu souvenir dari sarawak...wakakakaka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lombok indon...bestnya. .rugi adik x pi..akak dh pos la...

      Delete
  3. alahai.. cutenyer coin bag tu.... :)

    ReplyDelete
  4. best tu...bukan senang orang nak bg..

    ReplyDelete
  5. comel pula coins pouch tu.. Mana kawan2 pergi Ty paksa belikan FM je.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Kecik tapi sangat bermakna buat yg menerima.

    ReplyDelete
  7. best kan dpt hadiah free.. lagi2 overseas mariii....hihi

    ReplyDelete
  8. hahaha..my wife pun ada beg dari vietnam tu...mmg femes sebagai cenderahati..

    ReplyDelete
  9. im waiting for my souvenir dari kaklong kawasan hehehe

    ReplyDelete
  10. Cantik..ada lebih tak?bak sini satu..hahaha

    ReplyDelete
  11. wah...untung laa dapat ole-ole...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. hahahaha.... jambu siot.... orang lain tidak dibaginya.....

    ReplyDelete
  13. Alahai comelnya nail clipper tu. Kat sini takda jual ke? Nak juga satu :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah