Saturday, November 30, 2013

Vita-C Plus Shaklee....


Aku dh start makan vit c ni dah....dapat je terus makan.....selain vit c ni aku amik jugak spirulina....alhamdulillah setakat ni ok je..
Mula2 makan spirulina tu kan..aku mmg kena cirit birit 2 minggu....segala toksin dlm badan keluar. ..letih litak aku dibuatya....Dan aku perasan...seluar kerja dan jeans dh Longgar skit...hihihi..
So...tambah plak vit c ni...Kita tgok plak hasilnya nanti ok.....Aku just nak sihat je...
Azam tahun depan x nak la masuk ward...x nak mc banyak macam sekarang....
harap2 impian jadi kenyataan...
Amin....


9 comments:

  1. vit c selain utk kulit memang bagus utk kesihatan ... semoga akak sentiasa sihat ^_^

    ReplyDelete
  2. uiks..tengok entry nie baru teringat saya dah lama tak mkan vit c..tapi dulu sy makan proviton laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lan kalau nak beli Shaklee boleh contact Farid NZ...heheheheh

      Delete
  3. Shaklee?? hehe sy pn bru bli ESP Shaklee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Zira....haah beli Shaklee..tgh femes kan...kebetulan kawan opis mmg dealer...

      Delete
  4. Lieya > haah makan sebab nak sihat....

    ReplyDelete
  5. Salam kenal Amanda Suria. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog fiza. Moga persahabatan kita berkekalan sampai bila-bila :)

    ReplyDelete
  6. Tetiba aje teringat botol Spirulina kat tepi meja kerja nih. Nasib baik tak expired lagi :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah