Wednesday, November 20, 2013

Chocolate Langkawi..

Lepas pi Sarawak...dia terbang pi Langkawi...ni untung kerja ngan Jabatan Pelancongan...ada je aktiviti....kasik jeles dan bikin panas akak ko kan.....lg panas bila kirim gambar kat whatsaap peh tu suh tepek kat blog.....

Lambakkan chocolate yang dikirim tatkala si kudut tu pi Langkawi last week...
Semua tu dh ada yg punya...aku? X kirim pun...x sempat...tp dpt jugak la 2-3 kotak dia bg....
X sempat makan lg....x pe tahun depan aku pi plak....



Pepero choc tu sedap...aku dapat 1 kotak je....:(

Murah2 katanya choc kat sana....sib baik aku bukan hantu choc

Dia ada whatsaap sikit gambar2 kat Langkawi....
Nanti la x bz kang aku tepek la kat sini...aku pun dah xde bahan ni....
Gambar semua dalam DSLR.....so nak update citer pi Sarawak pun x dapat lg...
Ahad ari tuh x sempat nak mintak sbb dia letih...kesian plak kan....

Woi dikno...trip Perlis bulan 1 jadi ke.....????


14 comments:

  1. last week azie p langkawi..tak tk dapat nk borong coklet byk2...
    ruginya tak ambik pepero tue...

    ReplyDelete
  2. tunjuk gambar je?? huhu courier la sikit kat org sini :p

    ReplyDelete
  3. jeles! pepero tu mmg sedap gila,princess suka sgt!

    ReplyDelete
  4. kalo pegi langkawi mmg x sah kan kalo x beli cekelat...

    ReplyDelete
  5. pepero tu mmg sedap..ada lebih leh lanting ke sini sikit SA..:-p

    ReplyDelete
  6. yang hantu choc ni ha kat sini ni... yang taip komen ni, cakap ngan si kudut, pos sikit kat akak lang diva...wakakaka....

    ReplyDelete
  7. Pepero mmt best. Suke gak. Alahai kak. Bt sy teringin je ni.

    ReplyDelete
  8. Berderet coklat!
    Untung..mmg untung...namapun kerja Jab Pelancongan...:P

    ReplyDelete
  9. wahhh...banyaknya cokolat..ingat langkawi teringat kat cekelat Daim...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat borong coklat. Bertambahlah hajat di hati nak jenjalan gi Langkawi macam ni.

    ReplyDelete
  11. pembetulan gmbr coklat tu bkn org kirim ye..tu sume sy punya je..yg org kirim tiada dlm gmbr...telah diasingkan..hahaha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah