Friday, November 15, 2013

Last Day School.....


Ainnul Dania Huda feeling happy today b'coz today is last school......

Amboi anakandaku...si puteri intan payung bam bam mama ni....suka nau eh...cuti sekolah...dah pi jalan dah kan?xde agenda yer aduhai anakanda...mama mu kerja macam biasa...
nak ikut pi kerja?
x dapek la de...apa lak kata kawan2 bawak anak pi kerja even boleh jer pun...
nanti la mama bawak jalan mana2 terdekat yang kita lom terjah...ajak acu pi mana2 kampung yang ada homestay ke...kita pi main bowling pun ok jugak kan?
selebihnya lepak kat rumah, spend time sama2...ulangkaji pelajaran...your maths x cukup kuat tau...kena banyak buat latihan lagi...nanti mama cari buku kerja maths yang ok untuk kakak...

Selamat bercuti...


11 comments:

  1. seronoknya anak buah diva dah cuti sekolah... best best...aunty pun cuti jugak...ekekekeke....

    ReplyDelete
  2. kelas depan TV jelar jawabnya nnti..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. best le Dania dah stat cuti..hehe

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti pjg utk dania ^_^

    ReplyDelete
  5. hehe... Welcome to the world of HOLIDAY where you can harass your MUM every day!!!! hahahaha.... habislaaaa.....

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti adik dania..hehe :) mak dia dah plan cuti hujung tahun ke??hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Seronok ahhh dia lepas ni....huhu..jeles i tau..hahaha

    ReplyDelete
  8. pi langkawi kak.hihi
    naik bas.setakat borong coklat boleh la.kalau nak borong pinggan mangkuk kena bawa keta la.hihi

    ReplyDelete
  9. Sedapnyer nama ;)
    Teringat zaman sekolah, memang paling best waktu cuti dua bulan tu . Bestnya...

    Salam perkenalan juga ;)

    ReplyDelete
  10. Bukan anak-anak aje seronok menyambut cuti sekolah. Mak ni pun suka aje. Tak perlulah dok depan sekolah selama sejam menunggu anak balik :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah